perjantai 28. toukokuuta 2010

Heissulivei!

Hengissä ollaan! Elämässä ollut kiini, etten paljon tännekään oo ehtinyt raapustamaan. Ja tosi väähn kenenkään sivuillakaan käynyt. Mutta ehkei se maailma siihen kaadu ;)

Tässä tyyppaan uutta läppäriä, ja voi kauhistus ku on kamalaa! Näppäimet erilaiset ku vanhassa, ni meinaa tulla ihan kaameesti virheitä ja kirjaimia tippuu matkassa.

Nyt tarttisi apuanne.. Tässä keväsellä joskus jonkun blogissa kävin ja ihailin ihanaa asuntovaunu, joka oli kuva lehdestä. Oliskohan ollut Hollannista? Muistaako joku, kennen blogissa oli? Se oli niiiin ihanan karamelli, että haluisin uudestaan ihailla. Oon ite hakemassa parin viikon päästä ( tai siis ostamassa ) vaunua itelleni. Se tässä taka-ajatuksena. Pastellista ei omastani tule, mutta silti haluaisin sitä "karkkia" ihastella. Oon suunnitellu, ett pikkuhiljaa laitan sisältä mieleisekseni Punavalkoisesta haaveilen. Juhannuksena reissuun ja sit heinäkuussa kolme viikkoa käyttöä. Jiihaa! Ei enää kamalan sateisessa ilmassa teltan pystytystä!!

Kolme vuotta sitten kesällä lasten kanssa oltiin parin viikon automatkalla Tanskassa teltan kera. Kaks yötä pienessä mökissä. Vettä tuli. Tuuli. Pohjanmeren vai mikä lie ollut rannalla riitti pari yötä lähes vaakatasoon piiskaavassa vesisateessa ja tuulessa. Toisenakin yönä varmaan neljä kerta kävin laittamassa muovin paremmin teltan suojaksi, kun tuuli sitä riepotteli.. Ei ollut kivaa ei.

Täytyy sanoa, että pikkasen oon innoissani tästä vaunuasiasta. Viime kesänä oli jo kauhea kuume, mutta sain sen "laskemaan". Tänä vuonna ei auttanut enää mikään ei! Nyt miettiny, että mitä kaikkea kivaa ja tarpeellista sinne tarvii hommata ja viedä. Noh ... Eiköhän sitä jotain tarpeellista edes!

Mutta nyt nukkumaan. Piiiiiiiitkä ja raskas viikko takana. Töitten jälkeen makasin melkeen kaks tuntii sohvalla ku raato. Yritin nukkua, mutta ei tullu uni, vaikka ihan katkipoikkipuhki olin. Mutt se makoilu auttoi, jotta jaksoi jotain täällä vielä tehdäkin. Mutta nyt aika sanoa : kauniit unia, enkelit kanssasi <3