tiistai 22. maaliskuuta 2011

Päivän ajatelma

Jumala on hulluna sinuun


Teidän jokainen hiuskarvannekin on laskettu.
Matteus 10:30

On monta syytä, miksi Jumala pelastaa sinut: saadakseen kunniaa itselleen, tyydyttääkseen oikeustajunsa, osoittaakseen ylivertaisuutensa.

Mutta yksi ihanimmista syistä, miksi Jumala pelastaisi sinut, on että hän on kiintynyt sinuun. Hänestä on mukavaa, että olet kuvioissa. Hänen mielestään olet parasta, mitä pitkään aikaan on ilmaantunut...

Jos Jumalalla olisi jääkaappi, sen ovessa olisi sinun kuvasi. Jos hänellä olisi lompakko, siinä olisi valokuvasi. Hän lähettää sinulle kukkia joka kevät ja auringonnousun joka aamu. Aina kun haluat puhua, hän kuuntelee. Hän pystyy asumaan missä päin maailmankaikkeutta tahansa, ja hän valitsi sydämesi...

Usko pois, ystävä. Hän on hulluna sinuun.



Tämä teksti ihanast kirjasta "Armon kantamana" - Max Lucado.

Siunattua päivää <3

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Tällaisen avaimenperän eilen illalla saunan jälkeen tein. Ja aikaa meni reilut kaks tuntii! Mut tykkään. On kuin namu. Kyllähän avaimet ansaitsee enemmän kuin pelkän metallilenkin.



Tämä koru on kaikkea muuta kuin minunnäköiseni! Mutta nyt oon aatellut opetella käyttämään muitakin värejä kuin mustaa/valkoista/punaista. Aattelin, että kesällä vois olla hyvän näköinen ruskettuneella iholla.



Tässä rannekoru lähempää. Siinäkin herkkä rusetti ;)



Ja kaulakoru lähempää.



Ja sitten vielä tällainen lilasävyinen kaulakoru. Tein rannekorunkin, mutta sen lukko meni tänään heti rikki :( Tarttis tehdä uudestaan. Onneks ei oo kauheen iso homma.



Luonani oli eilen 7 muutakin korujen tekijää sekä eräs kamu, joka opasti ja neuvoi. Ja kivaa oli. Odotan jo malttamattonana seuraavaa mahdollista kertaa.

Ai niin - uskoin hotmailin lähettämää meiliä ja näköjään ihan turhaan. Täällä mä vielä roikun vaan, vaikka tän blogin ovien piti sulkeutua 16.3. Outoa! Mutta en valita - jatkan edelleen silloin tällöin kirjoitellen ja useammin muiden blogeissa vieraillen :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Mitä ihmettä?

Onks mua huijattu?

Jo ennen joulua tuli ensimmäinen viesti ja nyt viime viikolla toinen. Tämä blogini jossa pääte blogspot.com, sulkee ovensa 16.3. Onko jollakulla muulla sama tilanne? Käskettiin siirtyä paikkaan b. Minähän sitten siirryin sinne, ja oon ihan hukassa. Ihan outo systeemi. Olen katellut, että muillakin tätä samaa lopua eikä kukaan oo muuttamassa minnekään. Onks mua huijattu? Osaako joku kertoa mulle?

terveisin tumpelo :D

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Mä muutin!

http://mimminmietteet.wordpress.com/

Tuo on uus osote, missä jatkossa aion kirjotella, kun siltä tuntuu / kun huvittaa / kun jaksan. Meiliin tuli viesti, että 16.3 mennessä tulee mun tehdä muutto tai sit loppuu kokonaan tää pienenpieni blogi. Noh minähän nyt vihdoin ja viimein tein sen, ennen kuin oli liian myöhäistä. Kattelen, josko sinne saan linkitettyä näitä täälläkin linkissä olleita ihanaisia blogeja. Tässä vähän lämpöä, joten voip olla, että huominen päivä menee levoss ja ehdin kokeilemaan :D