sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pupukakku

Pitkäperjantaina aloitin ja lankalauantaina sain päätökseen.


Lehden kansikuvakakku pääsi kokeiluun. En ole ennen tehnytkään tällaista ja paljon uutta opin matkan varrella. Aineitakin sain etsiä, kun ihan uusia nimiä esiin putkahteli.


Ja tällainen siitä sitten valmiina tuli. Töpöhäntää ei kuvassa näy ;)

Perhospipareitakin innostuin kokeilemaan ( nuorimmainen koristeli ne ). Muottia ja väriä vaihtamalla näitä tulen varmaan jatkossakin tekemään.




Täytyy myöntää, että jopa itsekriittinen minäni on suht tyytyväinen näihin. Kaikki on syötäviä :D

Ihana sää ulkona tänään ollut ja tuli likemmäs kolme tuntia ulkona oltua. Kävin vaunulla kattelemassa, että onko katolla lunta ( ei ollut ) ja muutenkin, vieläkö siellä lunta paljon piisaa. Noh innostuin istuskelemaan siellä jonkun aikaa. Mukana oli termarissa kaakaota ja yks tuollanen perhospparikin pussissa oli. Auriko paistoi ja siihen ei tuullutkaan, joten mikäs siinä oli istuskellessa. Ehkä se kevät sieltä puskee vaan itteensä paremmin esille ;)

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Valmis!

Jo parisen viikkoa sitten taisi valmistua. Mun "Iisakin kirkkoni" siis. Isoäidin neliöistä oon torkkupeittoa tehnyt ja vihdoinkin se on valmis. Tänään vasta sain kuvat kamerasta koneelle siirrettyä. Jotenkin voimat niin vähissä. Edelleenkin. Sairaslomalla taas / edelleen, ihan miten ottaa. Tällä viikolla ja viime viikolla muutama päivä töissä, mutku ei pysty ni ei pysty enempää siellä olemaan. Ja tässä nyt parit kuvat ihan todistusaineistona:



Nyt on työn alla iiiisosta isoäidin neliöistä koostuva tuolinpäälinen. Valkoinen. Reunaan pikkasen pylväitä. Ja joko kuminauhaa tai nyöriä alareunaan, jolla kiristän. Yks jo melkeen valmis.....

Letkeetä lauwantain jatkoa jokaselle :)

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Eilispäivän reippailua

Sitä alkaa pikkuhiljaa uskomaa / luottamaan / toivomaan, että se kevät tosiaan on tulossa!



 Tässä ylemmässä kuvassa näkyy talviuimairen uintipaikka! Saunan ovella näkyy olevankin joku sinisessä pyyheliinassa nojailemassa.


Leirintäalueen ja uimarannan välissä oli aurattu jäätie. Ja ihmisiä oli aikast paljon kävelyllä.






Mukavaa alkanutta viikkoa. Joko Sinä odotat kevättä saapuvaksi?

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Imuritango

Perjantaina heiluin täällä sinne sun tänne imurin kanssa. Tanssahtelimme tangoa ;) Serkkuni kissat tulivat taas viikoksi tänne "maalle" lomailemaan. Jotain jäi kuitenkin siivoamatta ja sen hoidin nyt sitten eilen pois nähtyäni tämän:


Ajattelin, että ennen kuin nuo kaikki on hujanhajan lattialla, niin viisaampaa siivota! Ja senhän mä sitten teinkin. Nyt mahtuu kattimusronttimus makoilemaankin pöydällä. Ja siitä mä tän toisen aamulla herätessäni löysinkin. Ja toinen ikkunalaudalla. Vartioivat kenties mun untani ;)

Aurinkoista sunnuntaita!

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Ihana aurinko!

Tänään oli niiiiin ihana ilma, kun ikkunasta ulos katsoi. Ja olihan se vielä ulkonakin. Paitti että kylmää oli. Pikkasen viimaa. Mutta urheesti vaan, pikkasen kipeenä edelleenkin, lähdin kun lähdinkin ulos! Pakko päästä täältä neljän seinän sisältä välillä pois. En kauaa ollut, vaan puol tuntii. Mutt hyvää teki!!!













Tykkään kävellä pisin ja poikin  vanhan kaupungin katuja ja ihastella taloja. Ne on niin kauniita. Erilaisia löytyy ja paljon, vaikka puisia ovatkin. Värejä löytyy paljon. Ikkunan pielet on erilaisia. Portit on erilaisia. Tykkään! Josko huomenna ottais toisen puol tuntii ja menis ulos. Kaiken uhallakin...

Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013


Tää ollut päivän sää monta päivää, vaan ei ole enää! Nyt paistaa * arska * ! ! ! Ihanaa, vaikkakin sisällä joudun pysymään. Mutta silti... Mieli tekis ulos kunnon happihyppelylle, mutta en uskalla, kun en tiedä mitä tää mun tautini siitä tykkäis. Aamusta meinas migreeni iskeä ( harvinaista mulla muttei onneks sitä pahinta mahdollista laatua ). Otin nopsaa lääkettä ja huilasin hetken sekä pistin kylmää ottalle, ni meni ohi. Nyt jaksaa, yrittää ainakin, jotain tehdä täällä kotona. Ei paljoon kyllä kykene, sen tiiän. Mutta josko edes jotain... Pesukone pörrää, astis hyrrää, imurin kanssa en oo suunnitellut tanssivani tangoa. Petivaatteita aattelin vaihdella ja josko vaatekaappeja vähän järkkäis siistimpään kuntoon. Eiköhän se päivä tässä kulu kuin siivillä. Tai jos ei, niin joku leffa sit vaan pyörimään. Eilen katoin kotimaisen leffan "Jos rakastat". Viel olis kattomattomii leffoi. Ostin niitä edukkaasti fb:n kirrpikseltä.

Aurinkoista sunnuntaita sinne kaikkialle, missä tätä raapustusta sitten luettekin :)

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Se alkoi viikonloppu ny!
Tai sairaslomalaiselle se on melkeen se ja sama, mikä päivä on.
Mutta kuitenkin!!



Tällaisia sain aikaan hiihtolomalla viime viikolla.



Eräs ystäväni pyysi enkelikoruja myyntiin pieneen putiikkiinsa ja innostuin sitten tekemään jotain muutakin, kun vahtiin pääsin. Ekat näpertelyt joulun jälkeen. Tai siis tällaset. Puikot kyllä on kilisseet ( tai no eihän nuo bambuiset kyllä kilise, hih  ) ahkerastikin. Oon tehnyt villasukat ja pari tuubihuivia ja pipon ( joka vielä odottaa trikoovuorta ). Nytkin sormet syhyis tekemään jotain, mutta en keksi, mitä. Eilen illalla jatkoin oman "iisakin kirkkoani" eli tilkkupeiton kokoamista. Ihan Seittemän veljestä langasta punasii ja valkosii tilkkuja rinnakkain vaan. Mutta eiköhän sekin joskus valmistu. Hitaasti mutta varmasti.




Mukavaa ja tauditonta viikonloppua teille kaikille! Mä edelleenkin sairastelen... Pah!