maanantai 29. joulukuuta 2008


Tehtiin joulun alla monen monta piparkakkutaloa. 2/3 taloista lähtenyt uusille omistajilleen. Ja yllättyneitä olivat saajat :) Kivakiva!

Joulu tuli, oli ja meni. Rauhallisesti. Nautiskellen. Hiljaisuutta kuunnellen. Musiikista välillä nauttien. Kirjoja lukien. Kissat toki välillä omat vauhdit laitti, mutta se oli ihanan mukavaa vaihtelua. Nyt nekin jo omassa kodissaan.

Kynttilöiden valon loisteessa täällä istuskelen ja radiota kuuntelen. Pyykit narulla ( arkea! ) ja uusi satsi jo koneessa. Huomenna ajattelin Tampereelle lähteä ystäviä tapaamaan. Keskiviikkona sitten Pirkkahalliin Nokia Mission uudenvuodentapahtumaan. Joskus kun on mahdollisuus, niin silloin tekee just sitä mitä haluaa. Ja nyt haluan nähdä ystäviä! Onneksi on mahdollisuus siihen :)

Nyt otan itseäni niskasta kiinni, ja teen sen, mitä jo eilen suunnittelin - kirjoitan venäjäksi kirjettä ystävälle Pietariin. Yösijaa alan kyselemään helmikuun matkaa ajatellen. Nyt se melkein on tehtävä, jotta ehtii perille ennen kuin me mennään sinne :D . Ja eikun kirjoittelemaan....

Ei kommentteja: