keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Kaaos!!

Siis täällä. Olohuoneessa. Kaameeta. Kauheeta. Epäsiistiä.

Mutta nyt saa olla. Viikon verran vielä. Noin suunnilleen. Ensi keskiviikkona olen tähän aikaan jo Pietarissa <3 Täällä valmistelen hengellisiä ohjelmatuokioita paikkoihin, joissa aiomme käydä. Itse asiassa menomatkalla Viipurissa jo ensimmäinen paikka! Siellä vanhuksia. Pietarissa sitten lapsia ja nuoria, eri ikäisiä.

Eilen ja tänään tuntitolkulla värittänyt, leikannut, liimannut, kontaktimuovilla päällystänyt, leikannut, miettinyt, tuumannut, liimannut jne.... huoks. Muttaa kivaa silti toisaalta. Ja nyt kun ei töitä ole, niin pääsee päiväsaikaan tekemään eikä iltamyöhällä tai yöllä tartte väkerrellä. Kartongit sohvalla levällään. Laulujen sanoja kartongeilla tekstattuna levällään. Puulatikkopino ja maalipurkki odottamassa. Kankaanpainovärit isossa Ikean kassissa odottaa viikonloppua sekä ens viikkoa.

Viikonloppuna olin korukurssilla, ja sen jäljiltä helmiä täällä kopassa ja kopan vieressä ja... Plus lisäksi olen tilaamassa niitä lisää, ja tarttis päättää, mistä karsia kun paljon kaikkea ihanaa!

Huoks! On täällä sit kaamee siivo :D Mut kyll tää tästä sit ens viikolla taas klaaraantuu. Tai viimeistään matkan jälkeen.

Nyt taas jatkamaan puuhastelua. Heippa!

Ei kommentteja: