sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Uusi blogi....


Tällasen joulukalenterienkelin tein ( lähes omasta päästä, mallia vähän otin omasta yhestä vasataavasta ) serkkuni pienelle, reilulle vuoden ikäiselle, tytölle.

Tuli joskus, aikoja sitten, meiliä. Tätä nykystä blogia tarttis muokata ( en nyt enää muista miten, koska näppäränä tyttönä heitin sen viestin täällä pois, ennen kuin meiliboksin puolelta luin, että oliskin tärke viesti ja apu mulle ollut), josko tätä aion jatkaa vielä ens vuonnakin.

Nyt oonkin aatellu, ett mitä jos laittaisinkin uuden pystyyn? Eli nyt vinkkejä ja ideoita, mikä "toimittaja" olis hyvä. Mikä toimisi helposti, jotta tumpelokin pärjäis sen kanssa! Kommentit enemmän kuin tervetulleita!

Eilen valmistui olkkkarin seinät. Uudet tapetit tuli laitettua. Yläkoululaisen kanssa laitettiin yks seinä, alakoululaisen kanssa toinen seinä, ja kun olin oiiiiiikeiiinn laiska, niin ystävän mies tuli jeesaamaan noissa "rikkinäisissä" seinissä. Oli ikkunaa ja partsin ovea ja liukuovea ja kaariovea plus tietty kaikenlaisia pistorasioita ja verhotankoja. Mutta nyt se urakka on valmis! Tänään imuroin ja pesin lattioita kämpässä. Jo tuoksuu puhtaalle ja raikkaalle <3

Oikein ihanaa ja siunattua toista adventtia! Radio Dein taajuus auki ja joululaulut soi. Ihanaaaa!

1 kommentti:

Tarleena kirjoitti...

Mulla on itselläni tämä samainen blogspot, ja ongelmitta on sujunut. Aloitin jopa toisen blogin samalla systeemillä entisen rinnalle, vähän rehellisemmän ja vähemmän valikoivan... Kenties enemmän itseni näköisen. Eli olen tähän ollut hyvin tyytyväinen, ja tässä on kivoja muokkaussysteemeitä, jotka on helposti otettavissa käyttöön. Muista blogitoimittajista ei ole kokemusta.