perjantai 5. elokuuta 2011

Ei menny ku Strömsössä :D

Serkkutytön häät viikon kuluttua lauantaina. Viime viikolla ostin hamekankaan. Ajattelin helppoa kotelomekkoa. Kirjastosta pari lehtee, mistä vois kaavat napata. Noh eilen kaavat piirsin. Tänään piirsin toiset kaavat ja tein mekon. Ei tullut koteloa, vaan a-mallia. Hah! Ja piti pienentää ja pienentää ja.... Ei tuo nyt ihan napakymppi ole, mutta aion sillä häät läpi vetästä. Huivi lisäks.

Sit pitsiviikolla täällä käsityöläismarkkinoilla ihania huopaisia/huovutettuja kasseja näin ja eilen innostuin itellekin tekemään. Tarvikkeet oli muuten, mutt vuorikankaan käävin tänää ostaas ja bambukahvat. Josko sen sais huomenna valmiiks. Vuorikangas vähän kostee, ku kastelin sen kutistumisen takia. Tosin kassia tuskin paljon pestään, mutt kuiteskin.

Venäjälle, lokakuun matkaa varten, olen piparkakkumuotilla sydämiä huovuttanut. Siellä aina joskus niitä jaellut kun sopivasti kertomuksiin sopinut aiheensa puolesta. Nyt taitaa olla jo noin 70 sydäntä. Olis tekemistä vielä, mutta onneksi on aikaakin. Toivon, että taloudellisesti mahdollisuus lähteä ( pojan vaihtarivuosi kun kukkaroa rasittaa ). Toinen epävarmuusseikka on, kun edellispäivänä olin haastattelussa. Koulunkäynnin sekä aamu-ja iltapäivätoimminnan ohjaajan koulutus kiinnostaa. No tänään lupailivat kirjeitä laittaa tulemaan, pääseekö vai ei. Luulisin, että tiistaina viimeistään perillä täällä kuori olisi.

Nyt neulahuovutusta jatkamaan. Ihanaa perjantai-iltaa :)

Ei kommentteja: