sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Turussa!

Turussa olin nuorimmaiseni sekä ystäväni ja hänen lastensa kanssa. Helmiä käytin shoppailemassa oikein urakalla ( tai mä lähinnä urakalla, muut vaan sillee vähän .. hih ), käytiin Raxissa syömässä, kyläilemässä ystäväni pojan ja miniänsä luona sekä - muut Turun Linnassa ja mä poikani kanssa Flowparkissa ( poika just oli keväällä luokkaretkireissulla linnassa käymässä ). Oli kiva paikka tuo Flowpark! Poitsu tykkäs mennä vipeltää ja haasteita jäi vielä myöhemmäksikin.



Sisäänpääsy oli 17 €uroa ja hanskat maksoi 3 € ( ne sai mukaansa ja oli kyllä asiaa! Ilman niitä olis voineet kädet olla kipeät!!)



Paljon oli erilaisia ratoja. 4 eri vaikeustasoa.



Turussa tää puisto on Skanssi ostoskeskuksen kyljessä ja Lappeenrannassakin netin mukaan on tällainen. Suosittelen! Mutta en kuiteskaan ihan heikkohermoisille :D Poitsullakin meinas pariin otteeseen mennä pupu pöksyyn, mutta pienellä tsempillä sitten eteni. Ja mitä muutakaan olis voinut?! Ei sieltä ylhäältä muuten alas lis päässyt :D

Tästä kasasta löysin joitakin helmiä



Nyt taas kelpaa koruja tehdä hetken aikaa, kun on tarvikkeita! Tällaset helmet tein eilen. Pikkutytölle mummo halus helmet, nuo alemmat.





Leppoisaa sunnuntain jatkoa! Täällä on pikkasen synkkää ja harmaata, mutta tänään en anna sen häiritä itteäni :)

Ei kommentteja: