tiistai 11. joulukuuta 2012

Sytykeruusut

Vihdoinkin sain kuvat laitettua koneelle. Tässä kuvia mun ensimmäisestä erästäni sytykeruusuja. Oli tosi kiva tehdä näitä ( varsinkin, kun pikkuhiljaa ruusuja väännellyt valmiiksi! ). Ostin askartelukaupasta valmista parafiini-steariini -sekoitusta sekä väriä. Ne on näitä tummemman punaisia. Sit ku ei malttanut lopettaa tekemistä, niin kaapin jemmoista hain kynttilän pätkiä ( ja arvatkaas vaan, kuka viime kevään siivousvimmassa heitti puol muovipussillista pätkiä roskiin????!! ).

No nii - tässä kunnon kuvapläjäys. Vielä ku itellä olis takka tahi sauna, missä käyttää :D

Mukavaa tiistaipäivän jatkoa. Täällä tuiskuaa lunta. Mites siellä?

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi että kun saisin joskus noita tehtyä!! Olisivat tosi käteviä kun meillä on puulämmitteinen talo, joka päivä niitä tarttis. Jospa nyt viimein muistaisin säilyttää noi kennot ja kynttilän jämät...

Mimmi kirjoitti...

Mun kans oli ja oli ja oli pitäny kunnes sit päätin, ett NY se tapahtuu. Eikä se kauheesti aikaa vieny, ku ruusut oli valmiiks jo tehny. Nytki tuoll o kennoja valmiina oottelemassa väkertämistä.

Mia kirjoitti...

Voi kuinka hienoja! Ihan kuin aitoja pakkasessa huurtuneita ruusuja. Sulla on hyvä pinna, kun näyttävät identtisiltä ja niin somilta. Hyvä joululahja vinkki :)

Mimmi kirjoitti...

Pitkä pinna? Identtisiä? No justiinsa joo :D En ollut kauhean tyytyväinen kaikkiin, mutta eiköhän se tästä, kun lisää vaan tekee ja tekee :)
Ajattelin kanssa näitä lahjoiksi antaa muutamalle, joilla tiedän tulisijaa olevan.