keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Askel lähempänä taas...

... Ja huom! Ääkköset on taas käytössä!! Onneksi on jälkikasvua 😄

Eilen vein vaunulle suurimman osan tavaroista. Laitoin ne paikoilleen. Enää puuttuu loput vaatteet, ruokatarvikkeet sekä joitakin astioita. Sitten on kaikki valmiina asumiseen.

Tai noh vielä puuttuu eräs tietty pikkujuttu. Tai jos totta puhutaan, niin ei se niin pieni ole. Tai noh on, mutta.... Ajokortti vaatii vähän lisää kirjaimia! Huomenna pitäisi konttorille soittaa tai mennä käymään. Tänään eivät vastanneet. Pitäisi aika saada ajokokeeseen. Teoriakoehan on jo tehty. Olen kova jännittäjä joissakin asioissa ja tuo ajokoe on asia, mitä jännitän. Kun vaunu haettiin muualta tänne, yhdellä isolla parkkipaikalla harjoittelin peruuttamista ja meni kerrasta. Mutta kun on virallista, niin... Kääääääk!

Muutosta toiseen on kulkenut mukana tavaraa, jota " ehkä " tarvitsen joskus tulevaisuudessa. Enpä ole juuri mitään tarvinnut. Nyt kun on selkeästi muutto pienempään, niin olen siivonnut rankalla kädellä. Olen tosi ylpeä itsestäni! ( Kukas se kissan hännän nostaa ellei kissa itse? 🙃 ) Jätesäkkejä on lähtenyt roskikseen viisi. Kirpputorille on menossa ruåtsalaismarketin isoja kasseja viisi. Tai viisi kassillista siis. Pari isoa kassia vaatteita annoin eteenpäin. Vaatteita jotka oli vähän niin tai näin, lähti roskiin. Ystäville ja tuntemattomille antanut tavaraa. Phew! Kyllä tämä tästä 💪🏼 Kuopus muuttaa tähän asuntoon, niin suurin osa huonekaluista jää tänne. Yksi vanha puupohjaisia lähti pitkäaikaiseen hoitoon kaverille ja astia- sekä liinavaatekaappi lähtee äidille. Kaverille laatikoita säilöön ja vintissä tavaraa. Nyt on sellainen olo, että ehkä määrä tästä selviän.

Jännittää. Onneksi löytyy ihmisiä, jotka auttaa jos ja kun apua tarvitsee. Innoissani olen myös! Pääsee liki luontoa asumaan. Maalle. Rauhallista. Harmoniaa. Ulkosaunaan löylyttelemään. Oijoijoi...


Aurinkoista iltaa 😊

- Mimmi -

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Oi miten jänniä kuulumisia sinulla onkaan täällä!! Jään innolla seuraamaan, millaista on sinun elämäsi vaunussa! Itsekin pienestä asunnosta haaveilen, vaikka tästä meidän talosta tykkäänkin... mutta toisaalta täällä on tilaa aika paljon liikaa, vähempikin piisaisi.

Kaikkea hyvää ja tsemppiä ajokokeen kanssa!

Mimmi kirjoitti...

Jännittäviä aikoja todellakin eletään! Uusi ja ihmeellinen asia on :)