maanantai 18. toukokuuta 2020

Tervetuloa keittiööni!

Esittelen teille pala palalta uutta kotiani. Ei tämä suuruudella ole pilattu, mutta tuntuu just sopivalta minulle.

Ulko-oven kun avaa, niin tämän näkee ensimmäiseksi. Keittiön. Kolme tilavaa laatikkoa. Liukuvat ihanan hiljaisesti kiinni.

 

Tässä näkyy laatikot auki. Isoja ovat.


Vieressä on hella. Siinä on kolme kaasuliettä ja yksi sähköliesi.
Niiden alla on ensimmäisessä luukussa grilli ja toisessa uuni.

Kuvassa näkyvä keltainen teepannu on lapsuudestani. Se on rakas minulle. Punavalkopilkullisen teepannuyhdistelmän toin viime kesänä Turkista. Alaosaan vesi ja yläosaan haudutettu tee.

Basilikaa menee paljon. Olen taas innostunut syömään ruisleipää, mihin laitan tomaattia, punasipulia ja basilikaa. Ihanan raikasta ja ah niin hyvää!


Yläkaapistot kätkevät sisäänsä sitä sun tätä ruokatarvetta.


Tuo väriläiskä on vaan niin ihana. Kirkkaita värejä. Tykkään. 
Kuivausritilä oli muutaman kerran jo liki lähdössä kirpputorille, mutta onneksi ei sitten kuitenkaan.  Sille on ollut nyt käyttöä.



Jääkaappi löytyy lieden vierestä. Ihan kivan kokoinen. Sisällä myös pieni pakastelokero. Jääkaapin ovesta heijastuu mm televisio.



Jääkaapin yläpuolella on pieni mikro. Muutaman kerran siinä ruokaa lämmittänyt. 


Oven vasemmalla puolella sisääntulossa, jääkaappia vastapäätä, on laatikko missä on kuivaruoat. Peltipurkkeihin olen suurimman osan laittanut. 



Tällainen tämä keittiö. Toimii. Hanasta tulee vettä ja voi tiskata. Uunissa saa ruokaa laitettua. Pari kertaa kaalilaatikkoa tehnyt. Leipominen on vielä edessä... 

Kaikki mitä tähän mennessä olen tarvinut, on ollut tässä. Kauan mietin mitä mukaan pakkaan. Nyt näyttää vielä hyvältä.  Saattaa olla että jossain vaiheessa huomaa että jotain puuttuu, mutta sitten lisätään varustukseen.

Jatketaan esittelyä myöhemmin. Luulen, että käyn iltakävelyllä tervehtimässä naapureitani! Voisinkin heidät joskus esitellä. Mukavia ovat. 

Aurinkoa ( ja toivottavasti lämpöä ! ) alkaneeseen viikkoonne .

- Mimmi -

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kiva kun esittelet kotiasi! Paljon mahtuu pieneenkin tilaan, kun on vain tarpeelliset. Odotan innolla jatkoa esittelyille!

Mimmi kirjoitti...

Esittelen pikkuhiljaa 😊