sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kulttuuria!

Kuten kerroinkin, eräs ystäväni pyysi minua kanssaan teatterriin. Hän sanoi, että siellä menee esitys Villit vuodet. Musikaali, joka kertoo Vexi Salmen elämästä.

http://www.raumanteatteri.fi/index.php?option=com_ohjelmisto&wn=0001&Itemid=75

Meillä oli treffit teatterin parkkipaikalla. äitinsä oli käynyt ostamassa liput ja saimme ne siellä vasta käsiimme. Katsoimme paikkojamme ja... HAH! Todellisuus iski. Esitys ei ollutkaan Villit vuodet! Vaan se oli Täydellinen rakastaja.

http://www.raumanteatteri.fi/index.php?option=com_ohjelmisto&wn=0002&Itemid=75

Noh eipä siinä mitään. Kulttuuri kuin kulttuuri. En tiedä, millainen tuo Villit vuodet on, mutta pikkasen puuduttavan pitkäveteinen oli tuo Täydellinen rakastaja. Teatteriseralaliseni sanoi samaa ja eilen kun tapasin erään tuttuni joka oli samaan aikaan teatterissa, niin hän sanoi samaa. Mutta en mä valita sen enempiä. Edulliset liput kuin saimme, niin eipä se nyt niin kovasti harmita.

Eilen iltapäivä meni aurinkoisilla Silakkamarkkinoilla. Tänään ollutkin sumuisempaa ja nyt harmaampaa. Iltapäiväksi luvattu sadetta. Saattaa olla, että toteutuukin.

Kaurapussi hartioilla täällä istuskelen ja neulon tilattuja pöllösukkia. Kantapäissä mennään jo, joten loppusuora alkaa pian häämöttää. Kovasti jo mietin, että mitä sitä sitten tekisi.

Rauhaisaa sunnuntaita Sinulle :)

Ei kommentteja: