maanantai 6. syyskuuta 2010

Avustuskeräys!

Olen lokakuun viimeisellä viikolla lähdössä Pietariin. Käymme matkalla Viipurissa vanhainkodissa, Pietarissa lastenkodeissa ja ehkä kauempana eräässä hoitokodissa, missä tsempataan narkkareita uuteen elämään.
Ennenkin näitä reissuja tehty ja aina viety tavaraa mukanamme. Kirja-ajatuksin blogin Kati joskus matkastani kirjoitti, ja sain hänen kauttaa ihanan ison kasan villasukkia ym vietävää <3 Kuvia siitä reissusta jossain kaukana menneisyydessä ( luultavasti lokakuulta vuodelta kivi ja kanto täällä blogissani ). Tästä reissusta muistan hyvin, kuinka lapset/ nuoret innolla ja vauhdilla tuli etsimään oman kokoisia villasukkia ja muutamat huolehtivat ystävistäänkin, jotka juuri sillä hetkellä eivät olleet paikalla!
Jos omaat taitavat kädet ja suuren sydämen ja haluat olla mukana auttamasssa, niin mielihyvin vien mennessäni! Eli kaikki lämpöinen, niin lapsille kuin aikuisille, kelpaa. Meillä on eräs luotettava henkilö siellä päässä, joka myös nämä vierailupaikkamme järjestää. Hänelle olemme joskus kanssa jättäneet vaatteita, koska hän jaksaa niitä seurakunnan vähävaraisille sekä muille apua tarvitseville. Suuri sydän tällä naisella :)
Ai niin ja hei... Jos sinä olisit kiinnostunut tulemaan mukaan tällaiselle erilaiselle matkalle, niin sekin onnistuu! Syyskuun puoliväliin aikaa ilmoittautua. Majoitus hotelli Moskovassa, viisumi, matkat, aamupalat.... Hinta on noin 300 €. Eli lokakuun viimeinen viikko ( täällä päin maata syyslomaviikko ) keskiviikosta sunnuntaihin.
Mutta nyt nuhanenä lähtee nukkumaan. Kauniita unia :)

Ei kommentteja: