sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Tällaisen avaimenperän eilen illalla saunan jälkeen tein. Ja aikaa meni reilut kaks tuntii! Mut tykkään. On kuin namu. Kyllähän avaimet ansaitsee enemmän kuin pelkän metallilenkin.Tämä koru on kaikkea muuta kuin minunnäköiseni! Mutta nyt oon aatellut opetella käyttämään muitakin värejä kuin mustaa/valkoista/punaista. Aattelin, että kesällä vois olla hyvän näköinen ruskettuneella iholla.Tässä rannekoru lähempää. Siinäkin herkkä rusetti ;)Ja kaulakoru lähempää.Ja sitten vielä tällainen lilasävyinen kaulakoru. Tein rannekorunkin, mutta sen lukko meni tänään heti rikki :( Tarttis tehdä uudestaan. Onneks ei oo kauheen iso homma.Luonani oli eilen 7 muutakin korujen tekijää sekä eräs kamu, joka opasti ja neuvoi. Ja kivaa oli. Odotan jo malttamattonana seuraavaa mahdollista kertaa.

Ai niin - uskoin hotmailin lähettämää meiliä ja näköjään ihan turhaan. Täällä mä vielä roikun vaan, vaikka tän blogin ovien piti sulkeutua 16.3. Outoa! Mutta en valita - jatkan edelleen silloin tällöin kirjoitellen ja useammin muiden blogeissa vieraillen :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

Tarleena kirjoitti...

Heippa! Ihania koruja! Voi kun itsekin voisi tuuollaisia kaunokaisia käyttää... Ja tuo avaimenperä on kyllä tosi huippuhieno. Mä tykkään kun avaimissa on kunnolla tavaraa roikkumassa, ne löytyykin paljon paremmin sieltä laukun pohjalta ihan käsikopelolla.

Mimmi kirjoitti...

Heissan Tarleena :)
Mikset voisi tuollaisia käyttää? Jos allergiaa on, ni nuo kaikki täysin nikkelivapaita... Mulla muuten avaimenperässä muutama pienenpieni kulkunen. Kilisee hiljaa, mukavasti koko nippua heilutellessa :D