sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Avustusmatka

Pääsiäisenä olin, ties monennenko kerran jo, Pietarissa. Vietiin erilaisia avustuksia vanhuksilla ja lapsille vanhainkoteihin, lastenkoteihin ja lastensairaalaan. Ystäviäkin ehti tapaamaan ( asuttiin muutaman kanssa mun yhdessä ystäväperheessä sikäläisittäin). Tässä muutamia kuvia matkalta.



Tämä ensimmäinen kuva Viipurista.



Jos haluat kuivata kalaa, tässä vinkki Viipurista ;)



Pietarissa, kuulovammaisten lasten- ja nuortenkoti. Lopussa rukoiltiin, ja voi että kun osa oli niin totisen oloisia.



Sielläkin oli pääsiäinen. Aina ei ole samaan aikaan. Myös armenialaisten pääsiäinen oli nyt.



Oli syytä juhlaan! Ystävät tapasi toisensa/ oli kaikkien pääsiäinen - eli eikun grillailemaan paikalliseen puistoon. Ja oli kuulkaas hyvää! Tytär, joka ei juurikaan lihaa syö kotimaassa, veti ainakin kolme tai neljä lihanpalaa. Oli nam-nam-maukasta. Mukana ystäviä ja muutama outokin ihminen puistossa, jotka pääsivät seuraan :) ( Suomessa tuollanen ei tulis kuuloonkaan!!!) Ja tässä siis saslikin paistoa tomaattien kera. Toki oli muitakin lisukkeita ja hyvää lavash-leipää (sellasta mitä armenilaisen kirkon pihalta saa pääsiäisenä aina ostaa).



Ilta tuli ja vähän viileetäkin, joten oheisohjelmaa piti lämpimikseen harrastaa. Tässä eräs tapa hyppiä nuotion yli ( kuten osa porukasta siis teki - otti vauhtia ja hyppäsi liekkien yli). Tässä taas tehdään voltti, ei siis menä kasvot edellä nuotioon.

Lisäilen myöhemmin enemmän kuvia. Ja muuten - JOS haluat lähteä mukaan tällaiselle pienen porukan avustusmatkalle, niin laitahan lokakuun loppu korvas taa! Silloin pyritään tekemään seuraava bussireissu itään.

Se o moro ny!

2 kommenttia:

-T kirjoitti...

Mielenkiintoisia asioita! Jotenkin siunaava kuva tuo lasten rukoushetki... Pysähdyin tämän postauksesi äärelle..
Hyvää alkanutta toukokuuta!

Mimmi kirjoitti...

Itse en tuota rukoushetkeä katsonut, mutta tytäs saanut sen tosi ihanasti vangittua kameraan.
Ihanaa toukokuuta Sinulle mmyös :)