tiistai 16. elokuuta 2011

Nyt sitä sitten tulee

- kun kesällä ei juuri tullut. Nimittäin vettä. Sataa. Sataa. Sataa. On harmaata ja ankeeta. Oon käyttäny eilen ja tänään aikaa muutaman kaapin siivoukseen. Iso jätesäkillinen kamaa roskikseen, neljä muovipussillista odottaa Venäjän matkaa ja kierrätykseen ( kirpputorille ) vielä neljä muovipussillista. Voi mahoton kun on hyvä olo kun sai viimeinkin tartuttua tuumasta toimeen ja klaarattu. Voi jee!!

Nyt voi hyvillä mielin loppupäivän tehdä vaikka käsitöitä ;) Viime viikolla tein villakankaisen, bambukahvaisen kassin, ja lauantaina hokasin pienen mokan. Nyt tarttis pikkasen purkaa, jotta sais kassin käyttöön. Taidanpa käydä ens laittaas safkan ja sit purkailla.

Mukavaa tiistaita!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitkästä aikaa taas kävin blogeja läpi,ja tääl sul oli tullut ajatuksia elämästä.Mua ihan harmitti sun puolesta,kun luin ton edellisen jutun...siis pettymyksestä:( Mut tärkeintä,että itse koittaa elää "oikein",pettymys on kurja tunne tuottaa toiselle.Iloa ja valoa päivääsi:)) t.MK ps.pitäis varmaan käydä omassakin blogissa joskus,heh

Mimmi kirjoitti...

Kyllä se elämä siitä aina sitten jonkun ajan päästä helpottaa. Yritän elää niin, etten jäisi jumiin joihinkin asioihin.
Mistäs blogista sä tänne tupsahdit? Utelias oon :D