sunnuntai 19. elokuuta 2012

Mikä ei kuulu joukkoon?

Työt alkoi tällä viikolla. Aika poikki olen ollut, kun kotiin olen päässyt. Koulunkäyntiavustajana ( ohjaajana ) normikoulun erityisluokalla olen nyt. Luokassa ei ole montaa oppilasta, vain 9, mutta siinä sitä silti on lapsia ihan mukavasti! Niin eritasoisia ovat taidoiltaan ja iältään ( luokka yhdistetty ekaluokka - tokaluokka ). Mutt eiköhän se tästä helpota, kun arki alkaa rullaamaan.

Ja nyt kuva-arvoitus... Mikä ei kuulu joukkoon?


Meillä siis serkkuni perheen kissat lomailemassa, kun kotiväki Tanskan maalla sukuloimassa. Kuvassa näkyvä kisu oli joskus meidän, mutta kun allergiani takia jouduimme luopumaan kissoista ( oli silloin kolme ), niin tämä muutti serkkuni kotiin heidän kisunsa kaveriksi. Aina joskus, ehkä kerran tai max kaks kertaa vuodessa, he käyvät meillä lomalla. Pari viikkoa mä kestän kyllä ( vaikka pää kainalossa ), koska nuorimmainen niiiiin rakastaa näitä kisuja. Mitäpä sitä ei äiti tekis lastensa eteen.... Pikkasen enempi troppia kuin normaalisti, niin kisut voivat täällä käväistä kylässä.

Sää on harmaa, painostava ja aiemmin aamulla sateli muutama pisara. Luulen, että näin sunnuntaipäivän ratoksi heitän pesukoneen pyörimään ja pörisemään. Pikkasen paikkojen järjestelyä, niin on mukavampi aloittaa uusi viikko. Onneks ei tarvi kunnon siivousta nyt tehdä...

Mukavaa, rentouttavaa ja leppoisaa sunnuntaita :)

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi vitsi, meillä huusholli huutaa sitä isoa siivousta... ja tässä vaan koneella kökötän. Pyykkikone vetää kolmatta rundia tänään ja vielä piisais.. olis käytävä synttäreillä ja hakemassa lapsi aika kaukaa ja vaikka sun mitä. Ja vain tämä yksi ainoa vapaapäivä taas... ensi viikolla 6pv töitä. Aika ajoin mä mietin että mitä järkee.. ei ehdi/jaksa/viitsi kotona mitään tän työn päälle. Onneks näyttää siltä, että syyskuu on paljon väljempi. Tuntuu sit tietty palkassa, mutta kuitenkin iloitsen siitä jo nyt!

Mimmi kirjoitti...

Sulla puuhaa piisaa :( Tosiasia on, että yks ihminen ei repee joka paikkaan. Mä oon onnekas, ku jotensaki saan muksut pitään omat huoneensa ees suht klaarina. Muualla eivät sit oikeestaan sotkekaan - paitsi keittiön tasoilla. Tuntuu, ett se on iäisyysprojekti, aina sekanen ja likanen. Mä vetäsin äsken puolen tunnin tirsat ja nyt jaksaa taas. Ainakin hetken :D Mukavaa viikkoa sulle!!