torstai 20. syyskuuta 2012

Voi kökkölööröö!

Sitä on uhkailtu. Kauan. Ja mä oon pelännyt, että uhkaus toteutuu.

No tänä aamuna huomasin uhkauksen käyneen toteen. En tykännyt siitä yhtään. Enkä tykkää nytkään. Mutta minkäs teet. Ei auta valitus, ei. Pakko se on niellä mitä eteen tuli ja jatkaa. Tai sitten lopettaa ihan kokonaan.

Blogger. Puhun siitä. Se muuttui. En tykkää, kun en löydä täältä juurikaan mitään. Aamusella ettin vaikka kuinka kauan, että mistä mä löydän lukemani blogit!?!

Ja sitten toinen ei-niin-kiva-asia. Pietariin suunniteltu matka peruuntui. Liian vähän saatiin porukkaa innostumaan siitä. Noh mut ei se maailma tähän kaadu. Ehkä sitten pääsiäisenä päästään matkaan. Siis ehkä... Toivossa on hyvä elää.

Nyt pitäis kattoo, josko keksis jotain muuta pientä piristystä syysloman muutamaan päivään. Ellen keksi, niin sitten vaan olen. Lapset kun on niillä tienoilla vähän kauemminkin pois, niin olis hyvä mahdollisuus irtiottoon. Tai sit säästän ja toivon joululomalla pääseväni johonkin pikkasen kauemmas. Tarttee miettii...

Kuntavaalikiireet hetkeksi helpottaneet, kun tiistaina vein ehdokaslistan kaupungintalolle. Tosin huomenna kuntavaalien avajaiset meillä täällä. Ja kaikkee pientä sit piisaakin aina lokakuun loppupuolelle. Jos ei muuta, niin jännittämistä :D

Mut nyt lehdenlukuun. Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja: