sunnuntai 3. maaliskuuta 2013


Tää ollut päivän sää monta päivää, vaan ei ole enää! Nyt paistaa * arska * ! ! ! Ihanaa, vaikkakin sisällä joudun pysymään. Mutta silti... Mieli tekis ulos kunnon happihyppelylle, mutta en uskalla, kun en tiedä mitä tää mun tautini siitä tykkäis. Aamusta meinas migreeni iskeä ( harvinaista mulla muttei onneks sitä pahinta mahdollista laatua ). Otin nopsaa lääkettä ja huilasin hetken sekä pistin kylmää ottalle, ni meni ohi. Nyt jaksaa, yrittää ainakin, jotain tehdä täällä kotona. Ei paljoon kyllä kykene, sen tiiän. Mutta josko edes jotain... Pesukone pörrää, astis hyrrää, imurin kanssa en oo suunnitellut tanssivani tangoa. Petivaatteita aattelin vaihdella ja josko vaatekaappeja vähän järkkäis siistimpään kuntoon. Eiköhän se päivä tässä kulu kuin siivillä. Tai jos ei, niin joku leffa sit vaan pyörimään. Eilen katoin kotimaisen leffan "Jos rakastat". Viel olis kattomattomii leffoi. Ostin niitä edukkaasti fb:n kirrpikseltä.

Aurinkoista sunnuntaita sinne kaikkialle, missä tätä raapustusta sitten luettekin :)

3 kommenttia:

Elämää hetkessä kirjoitti...

Leffan kattominen on kyllä mukavaa ajanvietettä!! :) Toivottavasti olosi pian helpottaa!!

Mimmi kirjoitti...

Saikkua tuli nyt 13.3 saakka, jolloin lääkäriaika. Siihen asti ehtii nyt leffoja kattelemaan ja käsitöitä tekemään. Ei kyllä paljon muuta jaksakaan.

Hannele kirjoitti...

Täällä just nyt paistaa aurinko, eilen oli sellainen lumimyräkkä että onneksi ei tarvinut autolla liikkua minnekään! Mukavaa torstaita :)