lauantai 18. tammikuuta 2014

Vähiin käy ennen kuin loppuu!

Siis asuminen täällä asunnossa. Ollaan nyt asuttu tässä reilut 7 ½ vuotta ja ens lauantaina pitäis jo muuton olla ohi. Ihan keskustakeskustassa ollaan asuttu ja nyt muutetaan keskustaan :D Eli jatkossa ei asuta ydinkeskustassa, vaan vain keskustassa.

Tässä kuvia viikon takaa. Parvekkeelta otin. Tuossa vasemmassa reunassa kun on kerrstaloja, niin viimesen ja toiseksi viimeisen välissä on linja-autoasema. Ja Citymarketkin kuvassa näkyy.


"Etupihalla" on iso puisto! Joulukuusikin puiston reunalla törrötti joulun aikaan. Kahvila saanut just uudet omistajat. Kadun toisella puolella hyvä ravintola.Ja tulihan sitä luntakin sitten lisääkin! Paljon valoisampaa. Tuntui, että heräsin henkiin!!! Kyllä sitä pimeyttä sitten jo olikin!


Tuo keltainen talo tuossa kulmassa on taidemuseo.


Ja tässä talo, missä asuttu. Tuolla vasemmassa yläkulmassa meidän parvekkeemme. Tosi pieni. Mutta onhan se ollut parempi kuin ei mitään.


Puiston toiselta laidalta talo kuvattuna.


Tämä kuva kanssa parvekkeelta otettu. Tuossa tornin vasemmalla puolella näkyy kaksi kerrostaloa. Niistä toinen on meidän uusi kotitalomme! Nyt asutaan kuudennessa kerroksessa, ylimmässä, ja muutetaan seitsemänteen ( toiseksi ylimpään ) kerrokseen. Täältä on hyvät näkymät, mutta sieltäkin on. Pistän jossain vaiheessa kuvia uusista maisemista.


Tavarat melkein kaikki pakattuna jo nyt! Ehkä kolme laatikkoa pakattavana plus vaatteet, kengät, astiat, ruokatarvikkeet sekä vessan tavarat. Hyvillä mielin olen, kun ajoissa valmista. Luulen, että ei tule loppupaniikkia. Tosin ei se ihan varmaa ole, mutta....

Lumista viikonlopun jatkoa kaikille :)

2 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Hienot näkymät on ollut...odotan kuvia uudesta kodistanne...:)

Mimmi kirjoitti...

Näkymät on olleet hienot, juu!