tiistai 16. syyskuuta 2014

Pizzapäivä. Ja toinenkin.

Kun sitä vauhtiin pääsee, niin miksi lopettaa? Lapsellani kotitaloudesta annettu erilaisia kotitöitä tehtäväksi ja minäpäs pistin pojan lauantaina tekemään pizzaa. Ensin oli huuli mutrussa, mutta kyllä se siitä oikeni, kun pizza eteni.

Ohjeen otin pizzajauhopussin kyljestä. Oli pikkasen kova ja sitkeä pohja. Ohutpohjainen pizza tuli. Mutta kyllä se maistui meille molemmille.Sitten seuraavana päivänä minä tein pizzan, koska aineita jäi jäljelle. Käytin isoäidiltäni muinoin saamaani pohjaohjetta, jota hän aina käytti pizzaa tehdessään. Tuli pikkasen paksumpi ja pehmeämpi pohja, enemmän sellainen pannupizzamainen ( vaikkakaan ei niin paksu sentään ). Tämäkin maistui meille molemmille. Tuumattiin yhdessä, että tämä jopa pikkasen parempi. No ensi kerralla tietää, mit ohjetta käyttää. 

Mitäköhän sitä tänään syötäisiin?

2 kommenttia:

Eila Vasama kirjoitti...

1848Kotitekoinen pizza on yleensä aina hyvää:)
Tykkään itse hieman ohuemmasta pohjasta, ei kuitenkaan kovasta.
Pitäisikin tehdä pitkästä aikaa.

Mimmi kirjoitti...

Kotitekoinen pizza on usein aivan eri makuista, mitä pizzerioiden pizzat. Molemmat toki hyviä, mutta... Kyllä kotitekoinen melkeen se parempi on ;) Tarvis itekin useemmin tehdä kotona pizzaa. Mut josko se tästä....