keskiviikko 20. toukokuuta 2015

VIllasukkia viluvarpaille

Tuli mieleeni laittaa tänne myös linkkiä sivusta, jonka olen Facebookiin luonut. Jos kiinnostaa, niin tykkää :)

Siellä on tälläkin hetkellä menossa keräys. Tapasin sunnuntaina neljä miestä eräässä tilaisuudessa, jotka kertoivat elämästään ja oloistaan Ukrainassa Karpaateilla. Eräs ystäväni miehensä kanssa on aloittanut tukemaan esikoululaisia ja toimittaneet eskarimateriaalia sinne. Ystäväni kysyi, että mahtaisiko onnistua kerätä kasaan villasukkia sinne maalattiakoteihin syksyn uusille esikoululaisille. Määrä on iso, mutta hyvin olen jo saanut lupauksia tekijöiltä.¨

 Romaneilla olot siellä heikompia kuin muilla ja lapset tarvitsevat opetusta ihan päivittäisistä perusasioista. Kuulemma opettajat jo nyt kehuneet, että työ on ollut toimivaa. Romanilapset jaksavat nyt istua paremmin paikoillaan, osaavat viitata kun asiaa, ovat oppineet lisää perusarjessa käytettyjä sanoja / asioita. Tukea siis tarvitaan kaikin tavoin!

Tässä linkki siis: https://www.facebook.com/villasukkiaviluvarpaille?ref=aymt_homepage_panel

Käyhän kurkkaamassa, jos kiinnostuit ja haluat tietää lisää!
 

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Suurkiitos linkistä! Villasukat on juuri sopiva asia aloittaa tarpeiden täyttäminen.
Siunausta, sisko, sinulle!

Mimmi kirjoitti...

Kiitos Sirkku! Jos koti on kasattu siitä, mitä löytyy ( puun ja pellin kappaleet) , niin kyllähän nuo villasukatkin pikkuisen lämmittää. Ja ajatus siitä, että joku on ne tehnyt just Mulle, lämmittänee myös. Toivon ja rukoilen, että saisin rahaa kasaan, jotta pääsisin sinne myös käymään.