sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Vaunun tuunaus jatkuu!

Vaunun vessa sai uutta väriä yllensä. Osittain. Ulkoseinä on vielä laittamatta uusiksi, mutta muiden seinien laitto jo sai vessan näyttämään valoisammalta ja paremmalta - mun silmissäni.

Valkoinen dc-fix on mun mieleeni. Todella. Toki siinä oli jonkin verran haastetta, kun sitä yksin laittelin ja muutama ilmakuplakin jäi, mutta en anna niitten häiritä. Ja yhdelle seinälle piti mitata pikkasen tarkemmin - huh! Mutta onnistuin enkä mokannut :)

Tässä ensimmäisessä kuvassa näkyy, mistä lähdettiin liikkeelle.


Tuo ikkunaseinä vielä tosiaan tuossa kunnossa, kun liisteröintivälineet ei olleet mukana. Enkä olisi kyllä ehtinytkään samana päivänä sitä tekemään.


Peilin alla samaa kuosia, harmahtavaa siis.


Ja sisäseinällä myös. Irrotin nuo kaikki pidikkeet ja härpäkkeet työn teon ajaksi. Helposti irtosivat ( ja sain vielä paikoillenekin... Hah! ).Ja tästä se sitten lähti! Dc-Fix oli just eikä melkein sopivan levyistä. Ei tarvinnut tällä seinällä leikata eikä mittailla yhtään. Siitä oli helppo aloittaa.


Eka seinä - valmis. Ja heti on aivan erilaisen näköinen.


Pesualtaan päällä seinä valmis.


Sisäseinä valmis. Ja tämä olikin se seinä, mikä aiheutti eniten mietintää. Piti mittailla useammat mitat. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.Ulkoa ikkunan kautta nappasin vielä yhden kuvan. Vessa niin ahdas, että ei siellä sisällä saa kunnon kuvaa isommalti otettua.


Piti vielä laittaa kuvat siitä, minkä unohdin tehdä, kun tuota liitutaulutarraa asetin paikoilleen. Mulla oli jo valmiiksi ostettuna washi-teippiä, mutta nyt muistin ottaa mukaani. Eli kehystin nuo reunukset teipillä. Ja ajattelin varmistaa pysyvyyttä laittamalla alle liimaa pikkasen, ohuelti. Kivasti  ( ainakin omasta mielestäni ) kehystää nyt tuon oven. Piste i:n päälle.


Eli tuollaista valkoista teippiä, missä mustaa kuviointia.


Ja niin se on taas askeleen lähempänä omaa makuani.

Seuraavaksi voisinkin latailla kuvia keittiö"seinämästä". Siihenkin laitin dc-fixiä, mutta en valkoista. Ja Trumaticin metallikuorikin sai väriä pintaansa.

Aurinkoista, mutta kovasti tuulista, sunnuntaita sulle!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Miten tuo cd-fix kiinnittyy tuohon seinään? siis eikö kosteus saa sitä irtoomaan?
Itse ostin edellispäivänä vaunun ja tekisi mieli vähän tuunata sitä :)
T: Hannele