lauantai 18. helmikuuta 2017

Jopas oli juttu!

Ja ilmeisesti aika kovaa tekstiä, kun kukaan ei ole uskaltautunut kommentoimaan. Mutta ei siinä mitään. Minä seison edelleenkin sanojeni takana. Ja joka päivä edelleen näkee netissä kuvia ja tarinoita ihmisten hädästä ja elämänhalusta.

Tässä aamuteetä hörpin ja käynnistelen päivääni ( no toki esimerkiksi pesukone on jo käynnistetty kertaalleen, eli ei täällä nyt ihan löhöilty vaan ole tähän asti! ). Myöhään eilisiltana sain kutsun 11-vuotta täyttävän tytön syntymäpäiville ja nyt pitäisi kuumeisesti lahjaa miettiä. Tosin mieleeni tuli, kun tykkää ommella barbeille vaatteita, että josko kokoisin jonkinlaista ompelusettiä kauniiseen rasiaan. Olisi iloa moneksi hetkeksi.

Sää on ollut vaihtelevaa täällä tällä viikolla. On ollut kaunista auringonpaistetta sekä sumuista. Kaikenlaista. Nyt on suht tasaisen harmaata. Tai no jos tosi tarkkaan katsoo taivaalle, niin ehkä aavistus sinistä näkyy. Alla oleva kuva otettu pari päivää sitten parvekkeelta eikä kyllä kauas näy! Maisema on usvan peitossa, aivan kuten tulevaisuuskin! Ei sitä tiedä, mitä tämä päivä tuo tullessaan, joten vielä vähemmän tietää tulevasta päivästä, viikosta, vuodesta....


Mutta nyt toivotan hyvää lauantaipäivää sinulle.
Nauti päivästäsi!

- Mimmi -

Ei kommentteja: