lauantai 9. toukokuuta 2020

Pari viikkoa ja pari päivää päällekin!

 Ai siis mihin tuo liittyy? Uuteen kotiini. Elämääni asuntovaunussa.

Torstaina tuli kasaan kaksi viikkoa vaunuelämää. Oon nauttinut joka hetkestä. Tuntuu kuin olisin lomalla, vaikka en ole. Rento fiilis koko ajan. Uni tulee hyvin. Nautin. Mitä muutakaan voin sanoa?

Alussa meni jonkun aikaakin, että sain hanoista tulemaan vettä, mutta sekin onnistuu jo. Otin whatsap - puhelun liikkeeseen, mistä vaunun ostin ja loppujen lopuksi homma alkoi pelittämään. Siellä oli kolme hana, joiden pitää olla kiinni. Yksi kerrallaan niitä metsästettiin, kun joku olikin auki ja vedet lorisi ulos!

Television antenni on vielä ns hukassa, mutta eiköhän se jossain vaiheessa löydy, kun etsii. En ole jaksanut tai paremminkin viitsinyt sitä etsiä. Ilman telkkaria oon pärjännyt . Muutama kerran kännykän näyttöä tihrustanut, kun jotain halunnut katsoa. Itse asiassa vappuaattona chattasin firmaan, josta edellinen ( ja ensimmäinen ) omistaja vaunun osti. Mies siellä lupasi laittaa viestiä eteenpäin, mutta eipä ole kukaan ottanut yhteyttä. Siitä on nyt sentään jo viikko. Nyt ei ole hyvää palvelua minun silmissäni. Entinen omistaja sanoi, että soita suoraan yhdelle ihmiselle, mutta jos on luvattu ottaa yhteyttä, niin kyllä lupaus pitäisi toteuttaa. Katsotaan nyt, miten asiassa käy. Sisuunnunko ite ennen ja etsin antennin vai tuleeko soitto?

Alkuhuuma vienyt mennessään ja olen vaan ollut ja nauttinut. Yritän saada useammin tekstiä tänne. Jos on kysyttävää, niin saa kysellä.

Terveisin kukkahattutäti, liki landepaukku, Mimmi maalta

PeeäS.. Kuvat eilisillalta landelta sekä video myös. Oli kaunista!!






2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Olisi kovin kivaa nähdä vaunua sisältä! Voisitko tehdä siitä postauksen? Ja tavaroista millä elät ja pärjäät? Kaikki minimalistinen on niin kiinnostavaa, ja pienet kodit! =)

Mukavia hetkiä uuteen kotiin! ❤ Ihanat on sulla maisemat siellä!

Mimmi kirjoitti...

Kiitos vinkeistä!
Ajatuksissa ollut ja nyt laitetaan siis tuumasta toimeen 😊
Kiitos toimituksista. On tää erilaista kuin kaupungin keskustassa asua. Ympäristö, maisema on ihana.