lauantai 29. marraskuuta 2008

Wau!

Tuntuu, että leijun vähintään pilvissä! Omat suunnitelmat viikonlopun suhteen m enivät ihan täysin uusiksi. Mutta ei harmita pätkän tippaa!! Taivaan Isä näki paremmaksi toisenlaisen viikonlopun mulle. Sain johdattaa erään ulkomaalaisen ihmisen seurakunnan yhteyteen. Ja se, miten tapasimme, on kanssa johdatusta johdatuksen perään. Ihmeitä tapahtuu vielä tänä päivänä. Uskon sen taas kerran. Tuli todistus siitä tänään. Kun on kuuliainen Jumalalle ja tottelee, niin saa siunauksen. Ja hyvä mieli kaupan päälle :)

Hyllyjä on maalattu useampiakin ja taulun kehyksetkin tuli maalattua. Paljon muuta aikomaani en sitten ole saanutkaan aikaiseksi. Mutta ei se haittaa - ei oo mitään dead linea näillä hommilla. Onneksi.

Glögiä tässä juon ja TV7 tuossa taustalla auki. Aivan mahtavaa ylistystä taas Brasiliasta. Saattaapi olla, että pian menee kone kiinni ja keskityn kokonaan televisioon. Muutenkin ajatukset jossain ihan kaukana muualla. Levottomat. Onnelliset. Iloiset. Ei pahat ei. Todella onnellinen, kun olin kuuliainen Isälle.

Nyt muihin puuhiin. Tai siis telkkaria katselemaan ja kuuntelemaan ylistystä. Siunausta :)

Ei kommentteja: