keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Arki alkoi

Nyt se arki sitten alkoi ja oikein kunnolla, kun koulut ( ja työ ) on taas ajankohtainen asia. Lapset lähti ihan hyvin kouluun, mutta itsellä tuntuu olevan käynnisttysvaikeuksia. Mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa. . .

Joulukin meni sitten. Eilen riisuin kuusen ja muutkin esillä olleet joulukoristeet saivat mennä laatikoihin ja odottamaan taas seuraavaa esilleottoa. Sitten jooossskkuuusss.... Siihenhän on vielä aikaa vaikka kuinka. Tosin - jos fiksu olisi, niin aloittelisi pikkuhiljaa tasa tekemään joulukortteja ja jotain pehmeitä juttuja paketoitavaksi. Mutta täytyy sanoa, että tuskin tulen tekemään muuta kuin ajattelemaan asiaa. Kaikkea muuta kun on tehtäväksi ja vaikka kuinka. Nytkin työn alla ystäväni pojalle villasukat. Ei kuulema myyjäisistä tai mistään saa hälle sopivia sukkia. Enkä ihmettele asiaa. Poika täytti viime vuoden viimeinen päivä 15 vuotta, ja kengän koko on 50/51 eli iso! No pian hällä on sukat ( jos mä saan puikot kilisemään ahkeraan ).

Eilen kun olin saanut joulutavarat pois ja imuroisin, niin samalla innostuin pikkasen mööbliseeraamaan. Pari huonekalua sai luvan vaihtaa paikkaa. Ja taas on niin mukavan piristävää :) Ei siihen paljon tarvita, että tunnelma muuttuu. Nuorimmaisen huoneesta pakattiin laatikoihin tavaroita, joilla ei enää leiki. Viedään vinttiin säilytykseen. Turhaa tavaraa yritän nyt karsia, jotta ei olisi niin ahdasta. Pieni asunto muutenkin ja pienet, ahtaat säilytystilat.

Nyt olisi varmaan taas aika jatkaa töiden tekoa. Tällainen pieni tauko aina silloin tällöin antaa kummasti lisäenergiaa "oikeisiin töihinkin" :D

Ihanaa tätä vuotta sinulle :)

Ei kommentteja: