maanantai 16. maaliskuuta 2009

Muutama sana matkasta vielä. . .

Ryhmämme oli sekalainen seurakunta- ihmisiä eri seurakunnista. Nuorin matkalainen oli 9 vuotias, sitten oli 13 ja 14 sekä 19 vuotiaat ja loput aikuisia. Aina eläkeikään saakka. Naisia ja miehiä. Täältä ja muualta. Ensikertalaisia sekä niitä, jotka olivat olleet jo ennenkin muutaman kerran tai sitten useamman kerran. Oikein värikäs joukko!

Itse tässä tosissani mietiskelen, että josko lähtisi pääsiäisenä sinne taas käväisemään. Toki en voi mitään juuri mennessäni viedä, koska ehkä lähden omalla autollani. No en yksin! Eräs monenmonenmonta kertaa Pietarissa käynyt lähtisi mukaan. Mutta,,, tässä nyt vielä olen mietintämyssy päässä. Kävi nääs ilmi, että bussillakin ehkä olis mahdollisuus päästä. Tässä nyt vielä fundeeraan. Ehkä se tässä tämäkin asia kirkastuu ja valkenee. Ei vielä onneksi ole kiirettä. Viisumin ehtii saamaan nopeastikin tarvittaessa. Ja myös normaalistikin ihan suht nopeesti.

Josko joku haluaa enempi tietää, niin kyselkäähän rohkeesti. Vastaan kyllä enempi kuin mielelläni :)

Nyt nukkumaan. NukkuMatti jo huhuilee tuolla nurkan takana ;)

1 kommentti:

Tarleena kirjoitti...

Heippa Matami Mimmi!

Huomasin, että olit onnistunut löytämään blogini, ja päätin tulla vastavierailulle! Miten löysit blogini, vai osuitko sattumalta ja tunnistit? Kiva tavata tällä tavalla myös!