perjantai 27. maaliskuuta 2009

Perjantai!

Ihanaa kun alkoi viikonloppu. Olin tänään töissäkin ihan "tööt" :( Join jopa kaksi tölkkiä batterya mutta eipä tullut virtaa ei. Valitettavasti. Äsken sohvalla makoilin vajaan tunnin. Pikkasen siitä tuli lisää virtaa. Lepäilyä ja musiikin kuuntelua. Oli ihan kannattavaa ja mukavaa.

Huomenna olis tarkotus mennä lapsityötä opiskelemaan. Ja sunnuntaina kans muutama tunti. Toivottavasti sitä oppis jotain uutta. Sais jotain vinkkiä ja ideaa. Mutt eiköhän sitä aina jotain päähän jää :D

Kävin tänään viemässä omani sekä ystäväni viisumihakemuskaavakkeet. Pääsiäisenä olis tarkotus lähteä meidän sekä yhden muun vielä niin Venäjälle Pietariin. Ja tällä kertaa mun omalla autollani. Vähän jotain viemistä mahtuu mukaan, ei paljoa. Ajattelin, että josko kukkaro antaa myöden niin ostaisin huovutusvillaa, superlonalusia, neuloja sekä piparimuotteja. Opettaisin siellä yhdessä paikkaa neulahuovusta. Tosin tarttis varmaan kysyä, sopiiko heille, että menisimme käymään tuossa paikassa. Luulisin, että onnistuu.

Mutta nyt jotain muuta ainakin hetken aikaa. Se on moro ny :)

Ei kommentteja: