perjantai 21. lokakuuta 2011

Lazy lady

Täällä on lazy lady. Ainakin hetken :D

Syysloma alkoi ja saan olla ihan yksikseni reilun viikon! Tää on siis sellasta luxusta, että!!! Viimeksi ollut joululomalla, vuodenvaihteessa. Eli ei todellakaan usein, ei.

Josko huomenna jo tekis sit koulun vaatimia etäviikkotehtäviä. Essee sinne, essee tänne ja budjettilaskelma tuolle ja - huhhuh. Josko meinaan yhtään lomailla, niin koitan saada tehtävät pian alta pois. Olis kiva oikein kunnolla käsitöitä tehdä. Tänäänkin yhtäkkiä jotain muuta tehdessäni sutaisin valkoisella maalilla kullanvärisen kynttilänalustarjottimen valkoiseksi. Kivaa kaikki tuollainen touhuaminen ja tekeminen.

Pikkasen klaaraskellut ja käsitöitä tehnyt ja laittanut - uskokaa tai älkää - joulunpunasta esille! Tummanruskeen päiväpeiton sohvalle pistin parisen viikkoa sitten ja tänään päätinkin laittaa sen pois, kun sen verran synkkä ( mukamas ). Heitin sitten isoäidiltä saadut peitot sängylle, ja avot kun tuli raikkaampi ilme. Ja väri on - pinkki/vaaleenpunanen. Huhhuh!!! Voisinpas huomenna napsia pari kuvaa tästä vähän muuttuneesta olkkarista.

Sain tänään lahjaksi ihanan virkatun sydämen ja jotain muutakin. Päivänvalossa voisin niistäkin kuvia ottaa. Äiti antoi mulle jotain niiiin ihanaa, että.

Nyt takaisin käsitöitten pariin. Pari kertaa pieneen mallitilkkuun oon tehnyt palmmikkoneuletta, ja nyt aloitellut opiskelukaverille tekemään palmikkoneulesukkia. Onkohan mulla kaikki kotona, kun uskaltauduin tuohon hommaan....

Mutta mukavaa perjantai-iltaa ja alkavaa viikonloppua sekä syyslomaa niille, joilla se on edessä päin vielä :)

Ei kommentteja: