perjantai 28. lokakuuta 2011

Mökkihöperyys

Se taitaa jo näkyä uloskin päin!

Etätyöviikko ollut koulusta ja niska limassa niitä hommia tehnyt, että kotonakin ehtis jotain järkevää tekemään. No koulujutskat tehty ja eilen meni puolenpäivää likimain vinttikomeron siivouksessa. Vinttiin tuli lisää tilaa, kun toin tänne alas roskiin menevät sekä myyntiin menevät. Totesin, että osa tavaroista ollut kauankin jo käyttämättä, joten tuskin enää käytänkään, joten kiertoon! Ja muutama lähtenyt jo täältä - nyt jo!

Pari pikapiipahdusta olen oven ulkopuolelle tehnyt. Muuten ihan kotosalla ollut Käsityöt etenee ja laiskottelu sujuu hyvin.

Mutta tänään kävin tuolla yhdellä toimistolla kyselees iso-D:n joulukiertuejutusta, niin lisätöitä tarjottiin. Lupailin koulun ohella pikkasen tehdä. Mutta sitten ntämä iso kiho totesi, että sä oot lähestulkoon mökkihöperö! Eikä pahasti pieleen mennyt tuo :D No illan ohjelman teki mulle: ensin leffaan kattoon J. English ja sitten pizzalle ( alla bbq ). Totesin, että jotta sopu säilyy, niin pakko se kai on tehdä, kuten käsketään. Ja kun vielä tämän planin sain muistilapulla lahjakortin muodossa :D

Sitten - hehehehhheee - totes vielä just ennen lähtöäni, että ei ne miehet kotoa tuu hakemaan, pakko sun sieltä joskus poiskin on olla. Ja kuulema leffateatterin respassa on tänään sellanen mukava, kiva mies, joka kans eronnut ( ja voisit sitä vähän lohduttaa - jolloin meikäläinen repes totaalisesti :D)

Että tällainen tuttavuus mulla!

Mukavaa perjantai-iltaa itse kullekin, mitä ikinä sitten teettekin. Enjoy!

3 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

ihana ystävä sulla:)Ja nyt kyl kiinnostaa lohdutitko?:)))

Mimmi kirjoitti...

EN!
Ei kuulu mun tapoihini :D
Ilta oli muuten ihan kiva. Ens naurettava leffa ja sit hottia pizzaa.

Merja K kirjoitti...

Mökkihöperyys tekee välillä hyvää :) Ihana olla omien ajatusten kanssa, eikö?

Mukavaa viikonloppua!