keskiviikko 9. marraskuuta 2011

"Hengissä" :D

Kaks harjoittelupäivää takana, eikä lapset oo syöneet mua elävältä :D Suoritus sinänsä, joo!

Oon lähinnä vaan seuraillut vierestä ja katsellut ja tutustunut lapsiin. Hätähousun luonnetta kun löytyy meikäläisestä, niin haluaisin tehdä jotain. Äksöniä kaipaan. Ja toivon, että tositoimiin pääsen piankin. Mutta toisaalta se on ihanaa, että on rauhallista. Lapset osaa olla hiljaa tarvittaesa ja käyttäytyä. Paperityöt tosin tulevat äksöniä tuottamaan, sen tiedän jo nyt :D Eilen vähän niitä kattelin jo ja ajattelin tänään enemmän niihin perehtyä.

Eilispäivän harjoittelu-/ työrupeaman jälkeen kkkävin tervehtimässä kotikotiin käymään tullutta serkkuani ja hänen ihanaa pientä 2 wuotiastaan. Poitsu oli kuulema ollut koko päivän rauhallinen. Minä kun ovesta astuin, niin..... rauha loppui! Sen päivänen esiintymiskuume oli, että huh ja hih <3 Leikittiin, rakennettiin junarataa ( fb:n myyntiringistä tein löydön - veturi, kolme vaunua, muutama erikoispala, suoria ja mutkia yhteensä parikymmentä ja maksoin niistä 8 egee vaan ). Kiva hassuttelu- ja höpöttelyilta oli. Harmi vaan, kun suht harvoin nähdään. Tosin nyt sanoin hepulle, että kun ens kerralla tänne tulee, niin käskee soitta minulle ;)

Huomasin yllättäen ilokseni, että muutama uusi lukija löytänyt tiensä tänne lukijaksi. Tämäpä kiva yllätys!

Nyt taas laitettava tää masiina kiinni ja suunnattava niin oma kuin auton nokka kohti päivän haasteita ja touhuja. Ilma täällä ihan utuinen, ei näy arskaa ei. Siitä huolimatta: kivaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja: