perjantai 27. tammikuuta 2012

Kivaaaa!

Tilasin pari päivää sitten itelleni uuden kameran! Kauan oon haaveillu ja kuolannu ja nyt mä sit tein sen liikkeen. Lisäks tilasin laukun sille. Itteni tuntien . . :D

Eli helmikuulla, luullakseni siinä alkupuolella, saan käsiini elämäni ekan järkkärikameran!!! Canon tuli tilattua. Mulla on nyt jo ihan hyvä pokkari, mutta.. mutta.. Astetta parempi tulossa.

Malttamattomana jo odotan sen tuloa. Tänään tuli tekstari, että laukku olis postissa noudettavissa. Olin just viis minsaa aikasemmin siitä postin kulmilta tullut, joten en viittinny lähtee takasinpäin vaan käyn sen maanantaina sit hakemassa. Sen tiiän, ett jos kamera olis tullu, ni taatusti olisin kurvassu takasin!

Kaupassa käyty ja nyt aion loppupäivän olla vaan! Teen just sitä, mitä huvittaa. Tai jos ei huvita mikää, ni en tee mitää. Neitokainen läks menoihinsa ja nuorin kaverin kanssa huoneessaan ja tunnin päästä lähtee Lukkoa kannustamaan. Eli rauhallinen ilta mulle tulossa :)

Toivottelen sulle ihanaa perjantai-iltaa sekä alkavaa viikonloppua!

-Mimmi-

P.S. Tässä kuva viime viikolta, jolloin olin suorittamassa uima-avustajan kurssia ja kohteena / asiakkaina erityislapset <3 Tää on ainoo kuva, jonka uskallan julkaista, koska tässä ei näyy kasvoja. Kuvan uimari oli paras kurssilla - ui kuin delfiini!!!

2 kommenttia:

Elämää hetkessä kirjoitti...

Onneksi olkoon uudesta kamerasta!! :)

Mulla on monta vuotta vanha järkkäri, mutta sillä ihan ok pärjää. Toteutin viime syksynä pitkäaikaisen haaveeni ja kävin valokuvauskurssin. Kyllä kannatti! Oli tosi kivaa! Nyt osaa ottaa sellasia perusjuttuja tuolla omalla kameralla. Oli tosi kiva ryhmä meillä kasassa ja opekin oli kiva. Sekin toki tekee paljon!

Mukavaa viikonloppua sinne!

Mimmi kirjoitti...

Kiitos! Mä luulen, että ite kun en kuitenkaan kaikkea opi, niin neitokainen opettaa loput tarpeelliset jutut. Nuoret on niin fiksuja nykysin ;)
Nautinnollista viikonloppua Sulle / teille myös!