sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Mihin tää aika menee?Viikko jos toinenkin vierähtänyt vauhdilla. Huh! Tuntuu, ettei ite aina perässä pysy. Oonko mä hidas vai....?Josko sitä taas vaan sit koittais asennoitua siihen, että uus hektinen viikko alkamassa. Huh! Tällä viikolla oli pari kymmentuntista päivää ja tulevalla viikolla kolme ilta kun istutaan koulun penkillä kauan ja oon kotosalla iltaseitsemän tienoilla. No josko vielä muutama viikko tätä opiskelua, muutama viikko harjoittelua ja sitten - ohi on.

Nyt ei vaan jaksa innostaa, kun ei voimia juurikaan oo. Mutta ei oo paljon vaihtoehtoja. Yöunet tuollaiset 8,5 - 10 tuntia ja tänään vetäsin parin tunnet päikkärit ja helposti. Hemppa laskenut kuukaudessa 120 -> 113 ( reilu vuos sitten oli 130 ), joten rautakuurin aloitin. Tulevalla viikolla saan myös varmistuksen mykoplasman toiseen verikokeeseen. Toivon, että se johtais lääkekuuriin, koska haluaisin jo tän olotilan loppuvan! Piste :D

Toivottelen mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kevät puolen kiireet tuntuu vievän voimia, niin täälläkin.
Onneksi saamme luottaa voiman antajaan tänäänkin, luvannut jakaa sitä kullekkin päivälle oman annoksensa...vau, mikä lupaus :)
Tsemppiä viikon haasteisiin!

Mimmi kirjoitti...

Kiitos Marie! Niin kuin päiväs, niin on voimas aina - siihen saa luottaa. Onneksi.