maanantai 30. huhtikuuta 2012

Asuntovaunu

Eilen siivosin vaunun talven jäljiltä. Nyt on raikas tuoksu, kun pinnat pyyhitty puhtaiksi ja kirkkaiksi. Tervetuloa - astu sisään :)

Ovesta kun sisälle katsoo, edessä näkyy ruokailuryhmä.Pöydällä tällaiset ikivanhat purkit, mitkä olen maalannut kiviefektimaaleilla ja päällystänyt decopagetekniikalla servetistä leikkaamillani kuvilla.Ja samaa ryhmää eri paikasta kuvattuna. Vasemmalle jää oviaukko mikron vierustalle.Ja samaa näkymää vielä kauempaa, käytävän päästä kuvattuna ( hahahhahhaaa - niinkuin siinä pitkäkin käytävä olis. Ihan sängyn reunalta tän kuvan nappasin )Ovelta kun katsoo oikealle, näkymä on seuraavanlainen. Keittiö jää oikealle ( eli jääkaappi, hella ja tiskiallas ) ja vasemmalla oleva ovi vie vessaan ( missä siis pienen pieni pytty sekä lavuaari ).Tässä vielä samasta kohtaa. Vessan ovi näkyy nyt paremmin. Oven vieressä ( ei näy tässä kuvassa ) peili. Siitä näkee vessan leveyden, kun ne summaa yhteen. Eli minimalistisen pieni on.Tässä sänky. Periaatteessa täälläkin on pöytäryhmä, mutta pidän sänkyä aina. Oon tuonut siihen vanhan parven patjan, niin on pikkasen pehmeempi nukkua kuin nuo pelkät istuinryhmän pehmusteet. Päiväpeitto tuo nostalgisia muistoja. Se on ollut isovanhempieni mökillä lapsuudessani, missä kesäni vietin. Lisäksi sängyn päällä pari pinkin sävyistä täkkiä ( = peittoa ), jotka myös samalta mökiltä. Ne on yleensä käytössä täällä. Alimmaisena kasassa myös isoäidiltä saamani täkki.Ja täss lähikuvaa keittiöstä. Jääkaappikin tuli eilen putsattua ja laitettua päälle. Olen menossa huomenna sinne grillailemaan muutamien ystävien kanssa ja ajattelin, että sinne saa ruokia kylmään, jotteivat lämpene ja pilaannu auringossa / lämmössä.Keittiön vieressä ulko-ovi. Oven oikealla puolella mikro ( jonka ostin kympillä tässä kevättalvella facebookin myyntiringistä kuten myös pienen pienen pöytämallisen sähkögrillin, josta maksoin 7 € ). Mikron vieressä oikealla nostalgiaradio. Se on isovanhempieni mökin peruja myös ).Ei paha näkymä ulko-ovelta ei! Merenrannalla tämä "kesämökkini" siis on. Vastarannalla kaupungin uimarantaa.Ja kierros tapahtui siis täällä :)Tämä on muuten näppärä peli ollut nyt viileillä ilmoilla ulkona istuessa! Talvella koulussa piti tehdä huovutustyö ja tein pefletin. Ajatuksenani oli, että tuon sen vaunulle.Että tällanen tää vaunu nyt oli. Suunnitelmissa vaihtaa beesien verhojen tilalle jotain värikkäämpää sekä ehkä laittaa värikkäämmät irtopäälliset istuintyynyihin.

Nyt olis lähtö kauppaan ostamaan munkintekoaineita ja grillattavaa sekä tietty hiiliä kera sytytsnesteen. Josko vaikka tuonne ulkoilmaankin ehtisi vielä tänään :) Oikein mukavaa ja rauhallista vapun aikaa!

4 kommenttia:

Elämää hetkessä kirjoitti...

Mä oon haaveillu jo kauan, että pääsis edes viikon reissun tekemään joko asuntoautolla tai asuntovaunulla.... Mutta se näyttää olevan sellainen ikuisuus haave! ;) Ehkä vielä jonakin päivänä sekin sitten toteutetaan.

Aurinkoisin terkuin Elämää hetkessä

Sennie kirjoitti...

Tosi suloinen! Kiitos, kun esittelit, Mimmmi. Meidänkin asuntoauto on ihan vaan beessiä sisältä (blaah), mutta sitten joskus haluan sen sisustaa kauniiksi.
Pysyykö asuntovaununne aina samassa paikassa, vai matkusteletteko?

Yaelian kirjoitti...

Ihana vaunu.Eksän kanssa joskus suunniteltiin,etta ostetaan asuntovaunu ja tehdään matka koko Amerikan halki.No osittain tehtiin,mutta tavallisessa autossa...

Mimmi kirjoitti...

Elämää: mäkin haaveilin vuoden, kunnes sitten tämä tuli nokkani eteen ja suht edullisesti vielä.

Sennie: Ostin tämän edelliskesänä. Silloin tein Via Baltican kautta "rengasreissun" eli tulin Tanskan ja Ruotsin kautta takaisin. Viime kesänä pari viikkoo tien päällä. Tästä kesästä en vielä tiedä. Johonkin olis kiva mennä, mutta riippuu eräistä asioista, pääsenkö lähtemään.

Yaelian: Tuo olis aivan ihanaa! Piiiitkä reissu hyvässä seurassa. Ehkä joskus vielä - nyt vain haaveissa :)