maanantai 9. huhtikuuta 2012

Vierailijat!

Kotilieden Wilhelmiina herätti minunkin mielenkiintoni. Hän blogissaan kertoi, että mistä maista hänen blogiaan luetaan. No pitihän minunkin sitten käydä kurkkaamassa, mistä tänne tullaan. Ja tässä tämä lista - yllätyksellinen minulle!

Suomi
Yhdysvallat
Venäjä
Puola
Etelä-Korea
Ruotsi
Saksa
Japani
Viro
Italia

Etelä-Korea ja Japani aika eksoottiset maat tällä listalla. Pitäisköhän ottaa googlen kääntäjä käyttöön ja jättää terveisiä eri kielillä ;) Eikun teenkin sen nyt heti ja samantien ( ja pari muutakin vielä "kaupanpäälle" ).Привет из Финляндии! 핀란드에서 인사말! Greetings from Finland! Tervitused Soomest! Saluti dalla Finlandia! Pozdrowienia z Finlandii! Hälsningar från Finland! גרעעטינגס פון פינלאַנד! Groete uit Finland! Ողջույններ Ֆինլանդիայում ավատար Saludos desde Finlandia! 來自芬蘭的問候! Finlandiya'dan selamlar!


Mites sulla? Mistä kävijöitä? Mielenkiinnolla kuulisin / lukisin siitä :)


Pääsiäinen alkaa olla ohi tältä vuodelta. Ei mennyt ihan kuin alunperin piti, mutta selvitty on siltikin. Koulun näyttöpaperit opettajalle lähetetty, kotia siivottu, oleiltu ja kyläilty. Tänään ajattelin vielä 3D:nä mennä Titanicin katsomaan. Tästä on sitten hyvä jatkaa uutta viikkoa, lyhyttä sellaista.


Aurinkoa elämääsi enkeleiden kera :)

Ei kommentteja: