maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kiirettä pitänyt!

En tännekään ole mitään ehtinnyt hetkeen päivitellä. Nauttinut kesästä. Auringosta. Sateesta en niinkään. Mutta sadepäivinä oon sit kämppää klaaraskellut, jotta aurinkoisena päivänä olen sitten voinut taas nauttia ihanasta kesäsäästä.

Poroholmassa päivänä eräänä kauniina oli tällainen!Pruuvailivat sitä sitten ensimmäisenä päivänä heti, ett mitenkähän tää oikeen toimii :D
Suht hyvinhän se sujui! Ei ilmeisesti tule ihan normikäyttöön, vaan polttari-ym ryhmillä mahdollisuus kokeilla.Sit oli tällanen hauska "seinä", mihin piti hypätä tarrapuvulla.Tässä pari tarrapukua kasassa. Kuulema tosi hikistä hommaa. Muutaman hypyn hyppäsivät kerrallaan. Kenties taivaalta porottava arska toi lisälämmön pinnalle.Tikkataulu!Kesä jatkukoon! Tuntuu, että nyt vasta ne "kunnon" kesäsäät tuli ja just kohta on jo elokuu. Voih.... Mulla on sellanen olo, että en oo tarpeeks ehtiny tankkaamaan kesää itteeni!! No josko se tästä viel paremmaks muuttuis ennen elokuun puoltaväliä. Viime yönä oli ai-van kaameet ukkoset ja salamoinnit. Jyrisi ja kumusi monesta suunnasta eri tasoilta samaan aikaan. Huh! Nyt tulee vettä. Sellasta pienen pientä sumupisaraa. Kauppaan tarvis lähteä, ruokaa laittaa ja kämppää klaarata. Noh siinä se päivä sit meneekin.

Mukavaa alkanutta viikkoa :)

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Oi kun hauskoja juttuja tuollaset! Hitsi, kesä on menny, enkä mä oo nähny mitään muuta koko aikana kuin kodin ja työmaan... =/

Mimmi kirjoitti...

Kotosalla mä kans ollunna. TOisaalta harmittaa, ettei päässy minnekään oikeen.. No tää on elämää, tällä hetkellä. Ehkä joskus toiste sitten.

Mimmi kirjoitti...

Käääk! Mitä mä teen? Yläpalkki kadonnut ihan totaalisesti :((((
En pääse kunnolla lukemaan kaikkia blogeja. Pah!

Mimmi kirjoitti...

Do dii - yläpalkki oli koko päivän pois ja nyt se ilmestyi kuin tyhjästä takaisin :)

Elämää hetkessä kirjoitti...

Näyttää kyllä tosi hauskoilta jutuilta ja ihan varmasti ovat polttariporukoiden mieleen. :)

Mä oon kans yrittäny täällä raivata kämppää ja huonekalutkin ovat löytäneet ihan uudet paikat, ei ihan kaikki, mutta suurin osa. Meidän nuorimmainen tänään sanoi, että miksi sä äiti taas siirrät tavaroita. ;) Niinpä... Kun äiti ei ollutkaan tyytyväinen edelliseen tulokseen. Nyt oon ja nyt saa rauhassa odotella syksyä!! :)

Totta kyllä tuo, että eipä tästä kesästä ole säiden puoleen kauheesti päässy nauttimaan... Juuri mietin, että eipä noita hameita/shortseja ole paljoa tarvinnu kaapistaan kaivella... Toivottavasti nyt vielä muutaman kauniinkin päivän saisi!!

Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne!! <3