keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Mansikoita!

Äitini eilen soitti ja kysyi, lähdenkö kanssaan mansikoita poimimaan. Ja minähän lähdin! Vajaa 1 1/2 tuntii keräsin ja 18 litraa sain kasaan. Ja oli isoja, siistejä mansikoita ja hintakin lähes ilmainen - euron litra itse poimien!
Tästä penkistä mä oman satoni sain.Tunnin mä näitä perkasin, eli ei siinä kauaa nokka tuhissut.Tällanen ihanapariskunta istuskeli tien varressa :) Paikallisessa aviisissa oli eilen kuulema heistä juttua ollut. Joku pariskunta oli jossakin nähnyt tällaset, ja halunut kans tehdä. Vartalo kuulema kanaverkosta väännetty, vaatteet päälle ja naamariostoksille! Aikast simppeli ja hauska idea mun mielestä!

Täällä on harmaata. Välillä on sadellut, välillä aurinko pilkistellyt, mutta pääväri on harmaa. Höh :(

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi miten halvat oli mansikat tosiaan! Mä ostin tänään 5kg mut ei kyllä olleet kovin kummoisia, aika kostuneita jo ja vähän pahentuneitakin. Kyllä ne ite poimittuna on parhaimmillaan. Mut millonkohan tässä saa itestään irti, että lähtee poimimaan.. ei varmaan millonkaan. Tää kesä kyllä menee niin töitä tehdessä, että huhhuh.

Mimmi kirjoitti...

Mulla oli elämäni eka kerta, kun olin ite poimimassa!! Aina ennen ostanut torilta tai valmiiksi poimittuna. Mut nyt ei hinta päätä huimannut, ei. Oon aatellut, että jos ei oo energiaa tai kiinnostusta, niin en kerää. Nyt oli eri fiilis.

Elämää hetkessä kirjoitti...

Eipä jäänyt kyllä mansikoille enään juuri mitään hintaa! :) Mä muistan, kun kerran kävin pienempänä isäni kanssa ihan kahdestaan poimimassa mansikoita. Nuorempi pikkuveljeni oli syntynyt, eikä äitini ilmeisesti silloin jaksanut vielä lähteä mihinkään poimimaan. Se on jäänyt ihanana muistona itselle. Meillä oli kahdestaan tosi kivaa! :) Mukavaa sunnuntaita! <3