perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kokemuksia?
Onko jollakulla lukijalla kokemusta suolahuonehoidosta? TOSI mielelläni kuulisin, jos tiedät siitä jotain. Itse tässä mietin, pitäiskö kokeilla vai ei. Kallistunut kokeilun puolelle...

Netistä surffannut tietoa ja sen perusteella näyttäisi, että ehkä voisin siitä saada helpotusta ja apua poskiontelovaivoihini. Tekisi mieli kokeilla.

Eli jos olet itse käynyt tai olet kuullut jonkun kokemuksista, niin kerrothan :)

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Mä olen ollut suolahuone-yrittäjä. =) Suosittelen kyllä kokeilemaan sitä. Mun yksi tuttu oli aikamoisessa flunssassa kun kävi siellä ja sanoi, että auttoi kovasti. Itse en sillä lailla huomannut mitään, kun en muutenkaan ole juuri koskaan flunssassa. Mutta kyllä siitä pitäisi apua saada. Ehkä kannattaa myös kokeilla sitä sarjana, jos ei yksi kerta vielä auta.

Mimmi kirjoitti...

Mulla ei flunssa ole ongelmana. Homeet ja pölyt ja mitkä lie tätä nyt aiheuttavat aina vaan uudestaan ja uudestaan. Ja kyllä - sarjaa olen ajatellut ottaa.

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Sain kerran lahjakortin kertakäyntiin....en tiedä avusta, kun olin vain sen kerran
, mutta ihana kokemus oli. Olin yksin huoneessa...istuin /melkein makasin ihanassa tuolissa...kauni ja rauhoittava musiikko soi...tykkäsin...todella rentouttavaa oli ainakin..:)