sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Lämmintä odotellessa!


Välillä aurinko pilkistelee, välillä ei. Pikkasen tuo harmaus "haittaa", mutta eipä sille kai mitään nyt voi. Onneksi sentään tänne ei tullut paljoa lunta! Eilen aamulla oli maa valkeana, mutta enää ei näy olevan. Tuuli on ollut aivan järkyttävä nyt kaksi päivää. Huiiiii!


Tätä mä nyt kaipaan! Lämpimiä kesäiltoja ja kauniita auringonlaskuja!!!

Sain Ilonalta ( http://valkoinenpuutalokoti.blogspot.fi/ ) vinkin Chalk Paint -maalista. Itse asiassaan blogissaan siitä ensimmäisen kerran luin ja nyt sain lisävinkkiä häneltä. Josko lisäkysymyksiini yrityksestä saan mieluisat vastaukset, niin sieltä löytyy maalit asuntovaunun tuunaukseen!

Mä tykkään sunnitella asiat ajoissa valmiiksi ja siksi nyt tämä vaunun tuunausprojekti mielessä pyörii aika tavalla. Mutta nyt kun miettii ja asioita selvittelee, niin lämpimien säiden tänne saapuessa minä likka oon valmis sutien ja systeemeiden kanssa! Ei tarvi sitten malttamattomana enää odotella, vaan pääsee tositoimiin.

Selailin alkuviikosta vanhoja sisustuslehtiä, ennen kuin pistin niitä kiertoon eteenpäin. Tai osan laitin, en kaikkia. Osassa kun oli hyviä ideoita tulevaisuden varalle. Yhdestä lehdestä bongasin liitutaulutarraa ja siitä innostuneena pistin erääseen paikalliseen firmaan viestiä, onko heillä sellaista. Ei ollut valikoimassa, mutta parissa päivässä sitä saa kyllä. Lupailin palata asiaan, kunhan olen pientä mittausta ensin vaunulla tehnyt. Mieluummin sitä paikallista tukee kuin netistä tilaa! Tai niin ainakin mä, tällä kertaa.


Lämmintä kevättä ja vielä lämpimämpää kesää odottaen.....

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Kannatan ihan samanlaista käytäntöä asioiden kanssa. =)

Ja tänne sit kyllä tuli sitä lunta... tänäänkin vielä on satanut. Tuli ihan talvi, harmillista, koska täällä oli jo tosi keväistä eikä lunta enää kuin ripaus jossain pahimmissa varjopaikoissa. No, talvihan kai nyt vielä onkin, että ei kai tätä auta valitella. Valoisaa kyllä on nyt kun on tuo lumi. Ja uskon, että aika äkkiä nää sitten sulaa,n kun lämmin taas tulee.

Mimmi kirjoitti...

Mä tosiaan tykkään suunnitella ajoissa hommat kuntoon ni ei tuu paniikkia.