keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Lähestulkoon valmiit :)

Palmikkoneulebuumi jäi päälle, joten tulossa nyt pitkät, tosi pitkät, polvisukat palmikkovarsilla. Ylhäältä alas asti varren pituus 50 cm. Ja palmikotkin joustavat mukavasti, eli mukautuvat eri mallisille säärille. Eräs ystäväni kaipaili tuolla facebookin puolella kuvaa sukista, koska harmaat pitkävartiset sukat haluaisi itsellensä. Ja vielä ehtii vaikuttamaan jalkaterän kokoon. Kovasti tässä jo mietiskelen, että mitäköhän sitä seuravaksi sitten alkaisi tekemään!


Huomenna aamulla lähden linja-autolla kohti Tamperetta ja iltapäivällä suuntaan Karkkuun. Siellä on yhdet messut, joille olen lupautunut auttelemaan. Aikoinaan nämä kyseiset messut kuuluivat joka syksyiseen ohjelmaan, mutta viimeaikoina ei enää. Nyt kun työttömänä olen, niin pääsen taas auttelemaan. Kivaa! Näkee vanhoja tuttuj vuosien varrelta.

Toivottelen siis jo nyt mukavaa viikonloppua :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!Upeat palmikkoneulesukat sulla tossa tulolla, vähän saman oloiset, jotka pyöräytit mulle muutama talvi sitten. Kiitos vielä sukista, ovat olleet ja ovat edelleen kovassa käytössä, niin kauniit ja lämpimät! Terkuin Porin Minna

Mimmi kirjoitti...

Ihana Minna!! Aina silloin tällöin olet mielessäni ollutkin. Nää sukat on Porissa ja uus omistaja on yks ope :)