torstai 23. lokakuuta 2014

Outo juttu

Tai sitten ei. Mulle se on outo. Osittain.

Tietokone päätti tuossa vajaa viikko sitten, että meidän yhteistyö internetin ihmeellisessä maailmassa ei ole enää mielestään hyvä asia. Ei suostu menemään nettiin, ei! Pojan vanhalla miniläppärillä päätin nyt päästä tänne blogistaniaan. Ja olikin muuten urakka! Mistään salasanoista ei ollut pienintäkään hajua. No loppu hyvin, kaikki hyvin - tänne pääsin :)

Nyt pitäis vaan miettiä, että uskallanko ottaa kontaktia ammattitaitoiseen liikkeeseen ja kysyä, että olisko heillä minkäänlaista hintahaarukkaa antaa korjaukselle. Pelkään, että maksaa maltaita :( Kerään vielä hetken rohkeutta, hah!

Sukkia on tullut tehtyä ja monta paria. Kahdet vaaleanharmaat palmikkoneulesukat, polvarit, tilauksesta ja yhdet keskiharmaat varastoon myyntiin ja kolme paria lasten sukkia.  Niin ja yhdet mustapohjaiset miesten sukatkin. Meinaa jo unohtaa, kun niitä tulee tehtyä niin ahkeraan.Nyt lähden piiiitkälle matkalle blogilandiaan. En ole täältä poissa ollessani yhden yhtäkään tekstiä käynyt lukemassa. Taidanpa ottaa ison kupin teetä ja nauttia aurinkoisesta iltapäivästä täällä netin maailmassa.

Mukavaa... öö.... torstaita! Menee ihan päivissä sekaisin, koska koululaisella syysloma. ¨Heissan!

2 kommenttia:

Elina / Vaihda vapaalle kirjoitti...

Tämä on ehkä kaunein sukkakuva mitä olen koskaan nähnyt <3

Mimmi kirjoitti...

Voi kiitos Elina <3