perjantai 26. joulukuuta 2014

Yhä edelleen...

... sukkaa pukkaa :)

En ole vieläkään kyllästynyt tekemään sukkia. Heinäkuussa aloittelin urakoimaan villasukkia ja niitä on tullut aikast runsaasti tehtyä. Eilen aloittelin näitä raitasukkia ja nyt alkaa kantapään teko. Pikkasen jo mielessä suunnittelen seuraavia sukkia...Näissä on pitkät resorit. Voi pitää suorana tai taittaa resorin kahtia tai taittaa jopa raitojen päälle.


Tapaninpäivä loppumaisillaan ja usealla se tarkoittaa joulun loppumista. Mites sulla?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin se menee minullakin, ennen kuin vanha työ on edes valmis sitä suunnittlee jo uutta. Ja tänään on siivottu joulu (lähes kokonaan) pois; voi ottaa uuden vuoden vastaan vähän niinkuin puhtaalta pöydältä :)

Eila Vasama kirjoitti...

Pitkät sukat olen tehnyt kaksi kertaa.
Ekat mulle raidoilla ja toiset tyttärelle ilman raitoja. Jälkimmäisistä tuli oikein kauniit ja ihanat, vaikka itse sanonkin:)
Meillä jatkuu vielä joulu, koskapa joutenolo on mukavaa. Suklaa tosin on loppu, mutta uusi pieni kinkku on sulamassa uuniin laittoa varten.
Kuusi ja muut koristukset saa olla vielä toistaiseksi.
Mukavaa jatkoa ja neulomishetkiä<3

Mimmi kirjoitti...

Täällä on vielä täys joulu päällänsä :) Loppiaisena viimeistään voisi joulua pikkasen pois pakkailla. Sitten saa jo riittää, kunnes alkaa odottamaan tulevaa joulua ( sitten joskus vasta... ).