lauantai 31. tammikuuta 2015

DIY


Betonisaappaat tein ja innostuin enempikin askaroimaan betonin kanssa. Kuvassa nyt ensimmäinen kokeiluversio. Pistin muottiin elmukelmua, mutta siitä jäi nuo viivat näkyviin. Seuraaviin versioihin en laittanut, vaan rasvasin ne hyvin eikä ollu ongelmia irtoamisen suhteen.


Teipillä tuikut kauniimmiksi.
Pakkasin tuikut mustalla liitutaulumaalilla maalaamaani säilyketölkkiin. Tästä nyt näköjään puuttuu vielä teksti, mutta kirjotin ihan yksinkertaisesti "tuikut" valkoisella liitutaulutussilla. Tällaisia alusta + tuikut -settejä annoin jouluna pieniksi lahjoiksi joulukukan sijaan. Alusta ainakin pysyy paikallaan ja on tukeva, kun painoa on reilusti!


Kävin muuten tänään leffassa katsomassa elokuvan Viikossa aikuiseksi. Tykkäsin! Sai nauraa. Muutama viikko sitten olin katsomassa elokuvan Ranskalaista häähumua ja siitä täytyy sanoa, että on yksi parhaimmista, mitä koskaan olen nähnyt! Huippu! Leffasta menin kaverini kanssa suoraan jääkiekko-otteluun ( toinen kerta tällä kaudella ja toinen kerta likemmäs kymmeneen vuoteen! ) ja kannatti mennä, kun voitto tuli kotiin. Ihan jees päivä siis :)

Lumiset terveiset länsirannikolta sinulle!

Ei kommentteja: