torstai 22. tammikuuta 2015

Pitkävartisia sukkia

Kaikki alkoi näistä...


Nämä meni äidilleni joululahjaksi. Ihastuin tuohon kuvioon ja kovastikin, joten....


Eihän se muu auttanut kuin tehdä itelle samanlaiset. Tai melkein samanlaiset. Halusin teräosastakin kaksinkertaisen, jotta varpaat pysyisi paremmin lämpiminä. Yritin tehdä pidempiä mitä äitini sukista ja tulihan niistä. Mutta ei kuiteskaan sitten niin pitkät, mitä olis voinut olla. Joten....Nyt on pitkät! Pituutta piisaa aina 65 senttiä!! Resoria voi kääntää osittain tai kokonaan, jolloin saa lyhyemmät sukat. Mutta tuiskussa, tuulessa, viimassa ja pakkasessa saa nyt sukat vedettyä polvien yli, joten luulisi tarkenevan. Resorin alalpuolella on reikäkuviokerros, mihin on tarkoitus vielä pujottaa jonkinlainen nauha koristeeksi. Väri vielä mietinnässä. Ja sitten olisi "muutama" lanka pääteltävänä.


Ja nyt näyttää siltä, että puikoille lähtee pian toiset samanmoiset, kun yksi kaveri Facebookissa sukat huomasi ja kyseli, josko hänellekin tämmöset tekisin. No mikä ettei, kun aikaa on ja hinnasta sopuun päästiin :)


Kyllä se kuulkaa on nyt niin, niiiiin mukavaa, kun on taas toimiva läppäri! Vaikka tuo bloggeri edelleenkin jotain herjaa :/

Lumisateen keskeltä terveisiä ja nauttikaahan pian alkavasta viikonlopusta :)

Ei kommentteja: