maanantai 2. helmikuuta 2015

Huono tsägä

Mulla siis. Läppärin kanssa. Vanha lopetti toimintansa ( ite sitä tutkaillut ja lienee koneen ja virtajohdon yhtymiskohdassa jotain häikkää ). Noh tilasin uuden Lenovon suositusten perusteella ja se tuli postiin tasan kaks viikkoo sitten maanantaina. Torstaina soitin Hobby Halliin ( mistä läppärin siis tilasin ) ja kerroin parista ongelmasta, mitä kohdannut. Käski soittaa Lenovolle suoraan. No soitin sinne perjantaina. Kerroin ongelmista ja kysyin, että osaatko näin puhelimitse sanoa, mikä siinä on vikana ( vika siis oli, että hiiri ei toimi aina ja näyttö alkaa välillä vilkkumaan ) ja sanoi heti, että taitaa olla emolevy rikki! Tähh?? No mun onnekseni olin kerrankin "ajoissa" asialla. Siis kun soitin perjantaina. Tiistaina olisi ollut jo myöhäistä. Maanantaina olisi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja kaiketikin jonkin sortin takuukin mennyt umpeen. Jes!! Olin niin tyytyväinen, että asia hoituu. Perjantaina toimitin Lenovolle tarvittavat tiedot ja soittelin Hobby Halliin kysyäkseni, miten toimitaan. Parisen tuntia soitin ja soitin ja soitin, mutta en päässyt läpi. Linjoilla ruuhkaa, soita uudestaan. Ei edes jonoon päässyt. Tänään soitin uudelleen samaan numeroon ja sama juttu. Näppäränä tyttönä ( hih ) vaihdoin toiseen numeroon ja aika pian sieltä vastattiinkin. Lopputulema on, että samaa läppäriä heillä siellä ei ole enää myynnissä, joten tilasin sitten Lenovon pienemmän läppärin ( ei kuitenkaan miniläppäriä ) ja se lähtee sieltä tänne päin. Sain sovittua, että kun haen sen postista, niin samalla reissulla palautan tämän rikkinäisen sinne.

Onnenkantamoisia oli useampi tässä tapauksessa. Aika - soitin ajoissa, jotta saan vaihdossa uuden läppärin. Laatikko - pakkauslaatikko oli tallessa ja siitä löytyi lappu, missä oli Lenovon tarvitsemaa tietoa ( käskivät postista hakea saapumisilmoituksen, mutta heittävät ne kuulemma sitä mukaa roskiin kun tavara vaihtaa omistajaa ) sekä nyt voin palautta läppärin samassa laatikossa takaisin. Joustavuus - saan pitää tämän rikkinäisen siihen saakka, kunnes uusi tulee ( hyvällä tuurilla täällä jo torstaina tai perjantaina ).

Nyt siis odottelen uutta konetta saapuvaksi. Sitten pitäisi tyhjentää tästä koneesta Skype ja Yahoo MSN sekä polttaa kuvat levylle. Ja tyhjentää selainhistoria sekä ehkä roskakorikin. Pitäisköhän vielä jotain muutakin tehdä?


Asiasta toiseen...

Joulua ennen innostuin kankaanpainannasta taas pitkästä aikaa. Vintistä kävin kaivamassa esiin seulan, värit ja muut tykötarpeet. Tuon seulan valotutin muutama vuosi sitten opiskeluaikana ja tein tuolla pöytäliinan. Sain sen jopa onnistumaan! Iso homma oli kuvioiden kohdistamisessa tasaisesti kankaalle, mutta ( kerrankin ) se onnistui ja meni hyvin.Tein joulunpunaisia sekä mustia ja vaaleanruskeita. Niitä oli mukana myyjäisissä sekä annoin niitä pieniksi joulumuistamisiksi myös. Käyttölahjaa siis.Talvista maanantaina toivottelen!

Ei kommentteja: