perjantai 13. helmikuuta 2015

Ja taas!

Villasukkaa nimittäin!
Saattaa olla, että joku on jo ihan tympääntynyt näihin ainaisiin villasukkapäivityksiin.
Mutta kun näitä nyt vaan on niin kiva tehdä
ja näitä tulee tehtyä.
Aina joskus kun vielä joku uusi kiva malli tulee vastaan,
niin kokeiltavahan sitä on.
 

Tämä malli on pikkasen sovellettu ohjeesta. Ihan kivat näistä tuli. Tai ainakin minä tykkään.


Tämä pari lähti maanantaina eräälle ystävälle pieneksi ystävänpäivälahjaksi. Sain tehdä sitä ennen salapoliisin työtä, jotta koon sain selville. Ja lähetin nämä pojallensa, joka lupasi toimittaa sukat äidille huomenna ystävänpäivänä. Jotta olisi totaalinen yllätys! Vielä tosin ei ole kuulunut, että kuori olisi perille mennyt :/ Maanantaina kuulemma posti lähti täältä vielä eteenpäin ja nyt sentään eletään jo perjantai-iltapäivää ja kello lähenee 14.00. Voi apua, jos eivät ole ajoissa perillä!


Pari päivää sitten aloin tekemään pitkävartisia palmikkoneulesukkia, kun eräs tuttu kyseli, olisiko minulla hänen kokoisiaan valmiina. Sanoin, että ei ole, mutta voin tehdä. no pistin hänelle viestiä ja nyt oli vastannut, että ei pystykään tällä hetkellä ostamaan niitä. No niin... Tuloillansa on kuitenkin. En varmasti ala purkamaan niitä :D Ehkä ne joskus jollekin saan myytyä. Pikkasen harmittaa, kun jotain muutakin olisin voinut tehdä, kuin sukat varastoon odottamaan. Uutta bambulankaa ostin alkuviikolla virkatakseni tiskirätin tai jotain uutta sukkamallia olisin voinut tehdä tai uudet tyynynpäälliset ompelukoneella surauttaa tai... No ei se auta, loppuun nuo on tehtävä ja sen jälkeen jotain muuta sitten.

Pirtsakkaa perjantain jatkoa!

4 kommenttia:

Pakkoneulootikko Heltsu kirjoitti...

Aivan ihanat :) ja jatka vaan villasukkapäivityksiä, ite rakastan just villasukkia tehdä ja on ihanaa nähdä millasia muut tekee :)

Toivottavasti posti ei taas ole kämmännyt ja sukat pääsevät ajoissa perille :)

Mimmi kirjoitti...

Kiitos neulootikko! Ja äsken sain viestiä, että Itella oli kerrankin toiminut ajoissa ja paketti on perillä!! Joululahja kun meni vaatimattoman kuukauden .. .. :(

Eila Vasama kirjoitti...

Minustakin nämä ovat ihanat<3
Ja ei nää villasukkapäivitykset ollenkaan tylsytä, päinvastoin:)
Toivon, että saat sukille ostajan. Laita vaan tänne esille, niin jospa joku innostuisi!

Mimmi kirjoitti...

Eila kiitos! Saattaa olla, että ostaja löytyi jo :) Mielessä oli, että ellei fb:n kautta löydy ostajaa, niin tännekin vois laittaa. Mutt ehkä nyt ei tarvikaan. Katsotaan ;)