torstai 19. maaliskuuta 2020

Maaliskuista iltaa!

Maaliskuun puoliväli ylitetty ja kevättä kohti mennään ja lujaa. Ihanaa! Olen nyt ajatellut herätellä blogiani pitkästä unesta ja puristaa hämähäkin seitit läppärin päältä.

Elämässäni on nyt  puhaltamassa uudenlaisia tuulia :) Viime aikoina on ollut sitä sun tätä elämässä ja kaikenlaista naista nähnyt ja kaikki se sai mut toteuttamaan pitkäaikaisen unelman ja haaveen. Luulin jo kauan, että ei siitä mitään tule, mutta joskus ihmeitä tapahtuu!

Täällä on nyt kämppä mullin mallin ja seuraavan kuukauden aikana vielä enemmän, mutta ei haittaa. Kaikki se vie eteenpäin kohti haavetta. Olen muuttamassa. Pienempään tilaan. Tavaroita olen pistänyt myyntiin ja muutama huonekalu menee pitkäaikaiseen hoitoon, yhden pienen kaapin myin ja Lundian hylly menee säilöön. Muutama pahvilaatikko menee kaverin varastoon jemmaan ja vinttiin saan jättää tavarani, koska poika muuttaa tähän kämppään. Huonekaluista suurimman osaa voin jättää tähän kämppään pojan käyttöön. Osa tavaroista lähtee mukaani. Oon tosi innoissani tästä asiasta. Avaan myöhemmin lisää ja näytän uuden kämppäni.

Kynttilöiden hämyssä täällä istun ja unelmoin. Unelmoin tulevasta kesästä. Toivon ja unelmoin lämpimistä kesäilloista. Huikeista auringonlaskuista. Lokkien kirkumisista. Merituulesta.Aaltojen loiskinnasta. Saunasta. Savun tuoksusta. Tuoreista mansikoista. Koivikosta. Oih... Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle! Mistä sinä unelmoit?

Täytyy opetella, miten saan tähän tekstiin lisättyä kuvia kännykällä. Tässä läppärissä kun ei ole yhtään kuvaa. En ole tallentanut. Mutta eiköhän sen opi. Ehkä? Aikansa se voi ottaa, mutta täytyy sinnikkäästi vaan koittaa. Tylsää vain tekstiä laittaa. Mutta ehkä joku kerta täältä löytyy jo kuva tai kuvia? Ja tämä läppärikin haaste, koska ei ole Suomesta ostettu ja erikoismerkit hukassa :D

Toivottavasti tätä blogia vielä joku lukee, vaikka kauan ollut hiljaista...

Aurinkoista loppuviikkoa ja viikonloppua jokaiselle :)

Mimmi

Pssst... Sain kuvan, mutta se on nyt hassussa paikassa! Mutta harjoittelua, harjoittelua...






Ei kommentteja: