tiistai 17. helmikuuta 2009

Jabadabaduu :)

Sain tänään ison pahvilaatikollisen villasukkia. Nyt uskon ja luulen, että saamme "sukitettua" kaikki lapset, joita tapaamme matkamme aikana. Ennestään oli 165 paria, ja nyt nuo siihen päälle vielä. Lapsia on 180-200, joten pitäisi riittää jokaiselle pari. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Eikun siis.... Toivotaan, että jokaiselle on juuri oikean kokoiset, sopivat villasukat kuormassamme! Aivan ihana fiilis. Niiiiiiiiiin paljon sukkia siunaantunut. Kyllä Taivaan Isä on hyvä! Hän on saanut ihanat ihmiset liikkeelle hyvän asian puolesta. Sanat ei riitä kertomaan, kuinka iloinen/ onnellinnen/ tyytyväinen olen. Tänään vielä sopisin alustavasti yhdestä paikasta, mihin menemme pienemmällä porukalla.

Perjantaina aamulla menemme lastenkotiin, jossa on ilmoitettu olevan 50-60 lasta ( täytyy sanoa, että nuo lukumäärät eivät juuri koskaan kyllä pidä paikkaansa... ). Iltapäivällä pienten vammaisten lasten laitos. Siellä 20-30 lasta.

Lauantaina lastensairaala aamulla, ja siellä on 25 lasta/ osasto ja kaksi osastoa ( missä vierailemme siis ), eli yhteensä 50 lasta. Iltapäivällä vuorossa turvakoti. Paikalla noin 20 lasta, mutta kokonaisuudessaan 40/48 lasta. Oolivat kysyneet, että saako myös ne lapset "muistamisen", jotka eivät ole paikalla. Ja tottakai saavat!

Sunnuntaina aamupäivällä seurakunnan kokous ( missä ON menoa ja meininkiä jopa vanhuksilla!!! Täällä Suomessa sellasita menoa ei näe). Iltapäivällä meno turvakotiin, jossa noin 12 poikaa. Uusin asukas on ollut siellä vasta viikon verran ( kuulin tänään ). Eli vaihtuvuutta on sielläkin.

Jossain vaiheessa, joku ilta, käymme vielä yhdessä turvakodissa pienemmällä porukalla. Siellä on 7-8 lasta noin 116 neliön asunnossa turvakodin johtajapariskunnan kanssa. Eli suht ahtaasti sielälkin asutaan ja elellään, mutta uskon, että onnellisina! Katujen kasvatit ovat varmaan onnellisia siellä! Ei tarvitse asua kadulla, rappukäytävissä, viemäreissä jne... eikä tarvitse pelätä, mitä yö tuo tullessaan. On puhtautta, saa käydä koulua, on ruokaa, on huolehtivat "vanhemmat"...

Rankka reissu tulossa henkisesti ja fyysisesti, mutta myös antoisa. Onneksi Taivaan Isä antaa voimaa jaksamiseen :)

3 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Sukkien matkassa siunausta jokaikiselle lapsukaiselle<3

Katilein kirjoitti...

Te olette ihania ja rohkeita, kun autatte! Taivaan Isän siunausta teille ja autettaville!! Kerrothan minulle, kun seuraavan kerran lähdette. Haluan ola mukana auttamassa.

Iippa kirjoitti...

Ihanaa, kun teet työtä näin hyvän asian puolesta! Haluaisin itsekin tehdä jotain hyvää, kunhan lapset vähän kasvavat. Siunausta avustustyöhön ja niille apua tarvitseville lapsukaisille! <3

t. Iippa