tiistai 3. helmikuuta 2009

Valo voittaa ...

kaiken pimeyden. Valo voittaa, risti Jeesuksen... Nyt on fiilarit kohenemaan päin. Tauti alkaa oleen historiaa. Ja kun vielä rautakuuri puree, niin ehkä alhainen hemoglobiini ( 114 vaan ) alkaa nousujohtoisen linjan. Kaiketikin väsymyskin alkaa väistymään taka-alalle, kun vähän saa potkua purkista :D

Ulkona ihana ilma. Aurinko paistelee. Puut kuurassa. Linnut laulavat. Ehkä se kesä sittenkin tulee!!! Mutta vielä tartteee malttaa odotella. Ja kauan. Sniff.. Mutta ehkä mä kestän ja jaksan. Hyvää kannattaa odottaa ;)

Pari viikkoa, ja sitten pääsen Pietariin. Villasukkia on jo tullut ja lisää on tulossa. Pehmolelukeräys on tulossa ( la 14.2. ). Lisäksi tulee kenkiä, vaatteita ja huopia. Ihanaa! On taas, mitä viedä sinne puutteessa eläville. Kyllä Taivaan Isä vaan ON ihana. Kaikki järjestyy. Ajallaan. "Ajallaan, ajallaan. Jumalamme toimii aina ajallaa. Herra opetathan mua, aina odottamaan sua. Jumalamme toimii aina ajallaan." Tuon viisauden kun muistaisi ja aina.

Huomenna työhaastattelu. Jänskättää pikkasen. Ystäväni, yksi kolmesta haastattelijasta, tosin sanoi, että mulla on jo jalka oven välissä. Saakoon Taivaan Isä olla läsnä huomisessa tilanteessa. Ja menköön asia niin, kuin Hänen tahtonsa on.

Ei kommentteja: